Nieuws

Quick’20 presenteert: Vriendinnendag 2016

vrijdag 20 mei 2016 - Algemeen


Na het succes van vorig jaar, organiseert Quick’20 dit jaar wederom een Vriendinnendag. Deze ochtend is bedoeld voor meisjes van 6 tot en met 15 jaar. Het programma start om 09:00 uur en duurt tot 13:00 uur.

Iedereen die wil meedoen is welkom bij Quick’20. De dag wordt gehouden op de velden van sportpark Vondersweijde (Primulastraat 15, Oldenzaal). Sportkleding is gewenst, voetbalschoenen niet noodzakelijk. Deelname is gratis.

Neem je vriendin mee!

Meisjes die lid zijn van Quick’20 kunnen voor deze ochtend hun vriendinnen uitnodigen om kennis te laten maken met voetbal. Ook meisjes die nog geen niet voetballen, maar wel graag kennis willen maken met het voetbal zijn welkom.

Meedoen en opgeven

Lijkt het je leuk om samen met anderen een ochtend sportief bezig te zijn, meld je dan aan en doe gezellig mee.

Geef je op voor woensdag 8 juni. Dit doe je door een e-mail te sturen naar quickvrouwen@quick20.nl onder vermelding van je naam, geboortedatum en wat je voetbalervaring is.

Uitnodiging vriendinnendag

Hopelijk tot ziens!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube