Nieuws

Quick’20 uit naar EHC/Heuts voor plaats in Derde Divisie

vrijdag 20 mei 2016 - 1e selectie


Quick’20 heeft op 22 en 29 mei een unieke kans om zich te plaatsten voor de Derde Divisie. Dit geldt eveneens voor EHC uit Hoensbroek, want de winnaar in dit tweeluik wordt de gelukkige promovendus.

 

Op de site van EHC staat een prachtig, positief en lovend verhaal over Quick’20, dat eindigt met de zin: “Een geduchte tegenstander dus voor de rood witten”.

 

Verder staat er op dezelfde site een artikel over de laatste competitiewedstrijd die thuis met 3-1 werd verloren van Gemert, dat als volgt wordt afgesloten:

“Bij EHC/Heuts zal de komende week de knop echt om moeten. In het slot van de competitie hebben de mannen gespeeld zonder echt doel. De komende twee weken is dat echter anders. Promotie naar de Derde Divisie staat op het spel. De ploeg van Meulenberg zal de gehele voorhoede missen vanwege blessures en achterin ontbreekt de geschorste ElAchkar. Maar iedereen moet beseffen dat promotie naar de Derde Divisie nooit zo dicht binnen handbereik is. EHC/Heuts heeft dit seizoen meermaals getoond tot geweldig voetbal in staat te zijn. Hopelijk weten de rood witten die goede vorm de komende weken te tonen”.

 

De finale afgelopen woensdag van de Europa Leaque tussen Liverpool en Sevilla is een uitzondering op de regel dat je de opstelling van een team niet teveel moet wijzigen omdat er finales aankomen. Sevilla had de eerste helft al ruim op achterstand kunnen staan en kwam in de tweede helft geweldig terug door meteen de gelijkmaker te scoren en dit na de rust uit te bouwen tot een 3-1 zege. Sevilla speelt a.s. zaterdag ook nog de Spaanse bekerfinale tegen Barcelona en heeft in de laatste 8 competitiewedstrijden geen overwinning meer behaald. Ze hebben zich dus duidelijk gepaard voor de laatste 2 krachtmetingen.

 

Of dat bij EHC ook het geval is kan niet worden geconcludeerd uit de verhalen op de site, wel is het zo dat ze behoorlijk gehavend aantreden en dat is des te meer een waarschuwing voor Quick’20. De Oldenzalers spelen al een groot deel van het seizoen zonder de geblesseerden Jacco Swier en Tim Zwienenberg, normaliter 2 basisspelers en a.s. zondag is Taner Sen helaas afwezig wegens een schorsing van één wedstrijd.

Quick speelt sinds de derde periode in een wisselende samenstelling door blessures en schorsingen en de vervangers hebben getoond dat inzet veel waard is.

 

Op inzet is er veel te bereiken en ook Quick weet dat het tweeluik tegen EHC een unieke kans is om eenmalig via een relatief korte weg de Derde Divisie te bereiken zonder dat je kampioen bent geworden. De ploeg heeft nog steeds genoeg kwaliteit in huis en van de sterkte van EHC in het bijzonder en de Hoofdklasse B in het algemeen, weten we eigenlijk niets. Dat beide teams de nacompetitie hebben bereikt zegt echter voldoende.

 

Quick’20 staat aan de “vooravond” van wat een unieke plaats kan krijgen in de toch al rijke clubhistorie. Door promotie naar de Derde Divisie speel je daarin vanaf het eerste moment, de invoering.

 

Het is jammer dat er geen supportersbus meerijdt. Dit is ook wel logisch, enerzijds gezien de afstand van 256 km tussen Oldenzaal en Hoensbroek, onder in Limburg ter hoogte van Maastricht en anderzijds omdat de trouwe supporters dit niet in hun agenda hebben gepland. Er zullen vast nog veel supporters de reis naar Hoensbroek maken met eigen vervoer.

 

Bij Quick’20 is er het “Spetterend Slotweekend 2016”.

Vrijdagavond zijn de finales van de Fabri-Leaque

A.S. weekend is het “Internationaal E-toernooi” met veel gerenommeerde ploegen uit 10 landen.

Zondag is er voor de finales van het Int. E-toernooi een huldiging voor alle Jeugd Kampioensteams.

 

We hopen dat ons vlaggeschip QUICK’20 Zondag 1 de komende 2 weken zorgt voor een SPETTEREND SLOT door winnaar te worden van de play-offs tegen EHC/HEUTS voor promotie naar de Derde Divisie.

Wat zou het mooi zijn om op 29 mei geen feestelijke Limburgse, maar een feestelijke lange Oldenzaalse nacht te laten volgen.

We wensen spelers en begeleiding veel succes en supporters laat je horen!!!!!

 

Natuurlijk gaan we ook de mannen van Zondag 1 a.s. zondag ondersteunen. Donders belangrijke pot voetbal in het verre zuiden van Nederland voor promotie naar de Derde Divisie. Hoe knap zou dat zijn? Een bekroning voor een fantastisch seizoen!!! De mannen verdienen het!!!!!

Bij voldoende deelname rijdt er a.s. zondag een bus van Brookhuis naar Hoensbroek. Informatie over Hoensbroek en EHC heeft u gisteren al kunnen vinden op onze Facebookpagina.

“Heet van de naald” de volgende, voorlopige, afspraken, maar houd facebook en de site van Black and White en Quick ’20 in de gaten.

Aanwezig: 09.30 uur Rouwhorst waar koffie “met iets erbij” is geregeld
Vertrek: 09.45 uur
Kosten: € 10,-
Aanvang wedstrijd: 14.30 uur
Aantal punten: ⚽️⚽️⚽️ (en meer is d’r nie van⯑⯑)
Aanmelding: of bij één van de bestuursleden.

SAMEN maken we er al wéér een geweldige dag van!!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube