Nieuws

Op naar het Spetterend Slotweekend op 20, 21 en 22 mei!

vrijdag 20 mei 2016 - Algemeen


Quick ’20 sluit het seizoen net als de afgelopen jaren weer passend af met het Spetterend Slotweekend. Op vrijdag 20 mei a.s. wordt dit Slotweekend afgetrapt met de finale van de Fabri League. De allerjongste voetballende jongens en meisjes sluiten deze avond de interne competitie af met de laatste wedstrijden gevolgd door een leuke feestavond in de kantine.

 

Vrijdagavond worden ook de 1ste buitenlandse teams verwelkomt bij Quick ’20 en opgevangen in de weer vele gastgezinnen. Op zaterdagmorgen 21 mei om 10:00 uur start al weer het 5de Internationale E-toernooi. Een toptoernooi met dit jaar weer een fantastisch deelnemersveld van 28 ploegen uit 10 landen en oa PSV, Schalke ’04, Club Brugge, Arsenal en Lokomotive Moskou aan de start. De finale staat gepland op zondag 22 mei om circa 14:30 uur.

 

En als klap op de vuurpijl worden alle (jeugd)kampioenen van Quick ’20 op zondag 22 mei vanaf 12:30 gehuldigd op het hoofdveld van Quick ’20. Net als afgelopen jaren hopen we hier weer op een volle en juichende tribune met vrienden, ouders, broertjes, zusjes, etc om alle kampioenen nog een keer in het zonnetje te zetten.

Kijk voor meer info ook op www.quick20.nl

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube