Nieuws

Quick F2 weer “Turniersieger”

woensdag 18 mei 2016 - F2


Quick F2 heeft het seizoen op pinkstermaandag afgesloten met het winnen van het F-jugend-toernooi van Vorwärts Nordhorn. In een heerlijk ouderwetse turnier-ambiance moesten er 5 wedstrijden gespeeld worden in een mini-competitie. Er werd 3 gewonnen en 2 keer gelijk gespeeld. In de laatste wedstrijd was een gelijkspel tegen Reutum F1 voldoende. Ondanks een duidelijk overwicht kwam F2 tegen Reutum op achterstand, maar maakte kort daarna weer gelijk. Het werd nog even heel spannend toen Reutum uit het niets een voor iedereen verrassende penalty kreeg en die ook benutte. F2 gaf niet op, bleef vol de aanval zoeken en scoorde vlak voor tijd de meer dan verdiende gelijkmaker. Na de winst van het zaaltoernooi in Ochtrup nu dus weer een overwinning in Duitsland. De spelers ontvingen onder luid applaus de beker en een wisselpokal die zo groot was dat die door het gehele team gedragen moest worden!

 

Het was een mooie afsluiting van de 2e helft van het seizoen, waarin Quick F2 in de competitie na een moeizame start uiteindelijk op een gedeelde 4e plek is geëindigd. Met name de laatste wedstrijden werd er voortreffelijk (samen) gespeeld, veel en mooi gescoord en was er de drive om wedstrijden te winnen. De boys zijn klaar voor de volgende stap. Een aantal blijft nog voor het 2e jaar in de F, de rest gaat over naar de E. Of zoals we het vanaf nu een beetje “op zijn Duits” gaan noemen JO10. Veel succes en plezier alvast voor het komende seizoen!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube