Nieuws

Quick’20 F1 sluit seizoen af

dinsdag 17 mei 2016 - F1


Na een eerste seizoenshelft waarin het team vooral aan het leren was en verschillende ervaringen opdeed zowel mentaal als fysiek, is er in de tweede seizoenshelft met opgeheven hoofd afgesloten. Tot de laatste speeldag deed Quick’20 F1 mee om het kampioenschap, maar werd er in de laatste 3 wedstrijden 2 keer verloren. Losser F1 vond het zelfs nodig om doorgeschoven spelers vanuit de E-groep toch nog mee te laten doen, waardoor de Lossenaren aan het langste eind trokken. Dit was voor de jongens natuurlijk ook een compliment, omdat zij zich goed ontwikkelt hadden de laatste maanden en de tegenstander alles uit de kast moest halen om te kunnen winnen van Quick’20. Er werd weliswaar verloren, maar het was geflatteerd. De Zweef werd daarna wel gewonnen, om tot de laatste dag mee te kunnen doen om het kampioenschap. Losser liet geen steken meer vallen helaas en ATC’65 was duidelijk de betere in de laatste thuiswedstrijd. Zij speelden een prima pot en vanuit Quick’20 was het de minste waarmee werd afgesloten. Onze felicitaties gaan terecht uit naar Losser F1 die verdiend kampioen zijn geworden en wederom een goede lichting in huis hebben. Op het gebied van ontwikkelen is Quick’20 zeker op de eerste plaats geëindigd, omdat hier een enorm verschil zat t.o.v. het eerste seizoenshelft, wensen alle jongens veel succes toe in de toekomst!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube