Nieuws

Quick’20 B1 start met gelijkspel in nacompetitie

dinsdag 17 mei 2016 - B1


Quick’20 B1 begon de nacompetitie voor handhaving in de 2de divisie afgelopen zaterdag met een verre uitwedstrijd in Beverwijk tegen DEM B1. De ploeg die vorig seizoen nog in dezelfde klasse speelde als Quick’20 B1 en nu dus middels nacompetitie probeert te promoveren naar dezelfde 2de divisie.

 

Onder lastige omstandigheden werd er om half twaalf afgetrapt op een hard kunstgrasveld, waarbij ook de harde wind een rol speelde. De eerste helft hadden de spelers van Quick’20 B1 het erg moeilijke met deze omstandigheden. In balbezit werd niet het niveau gehaald om tot kansen te kunnen komen. DEM was in balbezit de betere ploeg in de eerste helft. Maar behalve een inzet op de paal, konden ze niet tot 100% kansen komen, mede door de goede verdedigende organisatie. De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft begon voor Quick’20 B1 een stuk beter. Met de wind in de rug bleek dat het voetballen toch een stuk makkelijker ging, terwijl nu DEM de nadelen daarvan ondervond. Quick ’20 B1 kwam beter in de wedstrijd en creëerde ook  kansen. Na een goede aanval werd Boyd Roord vrijgespeeld, hij nam een hoge bal goed aan en schoot uit de stuit goed op goal. De inzet spatte uit een op de lat. Daarna was er nog in inzet van Alpi Arslan echter hij werd knap naar een lastige hoek gedwongen waarna de Beverwijkse keeper redde. Na deze goede fase voor Quick’20 bleek dat DEM vooral vanuit de tegenaanval probeerde gevaarlijk te worden. Een van deze aanvallen resulteerde in een kopkans, echter ging de inzet ruim voorlangs. Vlak voor tijd was er nog een grote kans voor Quick’20 B1, de goed spelende Sebastiaan Engbers kreeg een kopkans na een corner. Zijn inzet belande in de handen van de keeper. Zodoende bleef de 0-0 stand op het score bord, een terechte uitslag voor 2 teams die weinig voor elkaar onder doen. De belooft nog een spannende return te worden!

 

Aanstaande zaterdag volgt de return in Oldenzaal, aanvang 12.00 op veld 2. Gezien het internationale E-toernooi zal het een drukte van belang zijn op het sportpark Vondersweijde. Quick’20 B1 kan de steun van het thuispubliek dus goed gebruiken! Bij wint plaatst het zich voor de volgende ronde in de nacompetitie, dat zal dan opnieuw 2 wedstrijden zijn tegen hoogstwaarschijnlijk de Meern B1.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube