Nieuws

Quick’20-2 sluit competitie af met een mooie overwinning.

dinsdag 17 mei 2016 - Senioren


De ploeg uit Oldenzaal die dit seizoen veel ups en downs heeft mee gemaakt heeft in zijn laatste competitie wedstrijd een mooie overwinning behaald op AWC,door doelpunten van S.Kosters en J.van Breemen werd er een strakke 2-0 overwinning behaald op de ploeg uit Wijchen, en handhaafde Quick’20 keurig zijn vierde plaats in de rangschikking.Met misschien nog een extraatje in de vorm van een vervangende periode titel,maar dat is op het ogenblik nog niet helemaal duidelijk.

 

De ploeg is nu klaar met de competitie en andere verplichtingen en kan rustig zich gaan voorbereiden op het eigen 7 tegen 7 toernooi van de club.Daarna volgt er nog als beloning voor dit zware maar mooi seizoen een afsluitend weekend naar Oldenburg in Duitsland.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube