Nieuws

C10 ongeslagen kampioen!

dinsdag 17 mei 2016 - C10


Elf wedstrijden gestreden en 33 punten eruit gesleept, wat een krijgers.
Na de wedstrijd kwam er iemand op het veld met een koffertje, waar een hele mooie schaal in zat speciaal voor C10.
In de kantine werd er gefeest met patat, medaille en iedere speler kreeg een eigen poloshirt met hun eigen rugnummer en naam erop.
Daarna zijn ze met speciaal vervoer; 2 Amerikaanse politieauto’s en een bus die alle spelers, broertjes, zusjes en natuurlijk de 3 leiders naar de stad brachten. Bij de Bisschop werd het feest voortgezet met een echte balkonscene. Het werd voor sommigen een latertje.
Als afsluiter mochten alle spelers met ouders en de 3 leiders en ons erelid de volgende dag naar de wedstrijd Heracles-Fc Groningen. In een bus werden we weggebracht en opgehaald als echte kampioenen.

En uiteraard ook alle lof en dank aan Teammanager Thijs Schopman, Trainer Marco Scheuten en onze Hoofdtrainer Arjan Langenhof zonder hun inzet, enthousiasme en de kroketten was het zeker ook niet gelukt.
Namens alle ouders : Annita Schukkink en Carla Spijkerman

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube