Nieuws

Quick’20 E4 sluit af met nederlaag tegen SDC’12 E1

zaterdag 14 mei 2016 - E4


Quick’20 E4 – SDC’12 E1 2 – 8 (rust 1– 2)

Dinsdag 10 mei stond voor Quick’20 E4 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op de agenda. Na een fantastische reeks van 6 overwinningen op rij wilden de jongens natuurlijk ook de laatste wedstrijd winnen. Tegenstander SDC’12 E1 had een overwinning op ons nodig om nog kampioen te kunnen worden. De spelers van koploper en andere kampioenskandidaat DSVD E1 waren massaal aanwezig om ons aan te moedigen. Een mooi affiche op een zomers warme avond.

Direct vanaf het eerste fluitsignaal bleek dat SDC’12 E1 enorm gebrand was op de overwinning. De bezoekers speelden technisch en tactisch goed en lieten een enorme drive en inzet zien. Dit leidde al na 2 minuten tot een Denekampse voorsprong. Quick’20 E4 liet echter, net als de vorige wedstrijd tegen DSVD E1, zien dat het de punten niet cadeau zou geven. Onze jongens knokten zich terug in de wedstrijden en duwden SDC’12 terug op de eigen helft. De gelijkmaker liet ook niet lang op zich wachten, maar helaas kwamen de bezoekers via een mooi uitgespeelde counter ook al direct daarna weer op een 1-2 voorsprong. De eerste helft ging daarna gelijk op met kansen over en weer. Doordat beide ploegen goed georganiseerd bleven voetballen en uitstekend verdedigden werd er tot de rust niet meer gescoord.

Na een intensieve en energievretende eerste helft was er dus nog niets beslist. Doelstelling voor de tweede helft was nog één keer alles geven en het seizoen goed afsluiten. Dat laatste lukte helaas niet. SDC’12 E1 scoorde vrij snel in de tweede helft de 1-3 en de 1-4. Deze voorsprong gaf de ploeg uit Denekamp vleugels en bij Quick’20 E4 gingen jammer genoeg de koppies omlaag. Doordat daarna SDC’12 E1 een fantastische 2e helft voetbalde, waarbij ook nog eens alles meezat liepen we tegen onze grootste nederlaag van het seizoen op en moesten we voor het eerst sinds lange tijd de tegenstander weer eens feliciteren.

Na een prima gespeelde voorjaarscompetitie eindigt Quick’20 E4 op een uitstekende derde plaats in de 1e klasse. Doordat SDC’12 E1 later in de week haar laatste wedstrijd verloor werd uiteindelijk DSVD E1 alsnog kampioen; onze felicitaties gaan dus naar Deurningen.

Met deze wedstrijd sluit Quick’20 E4 een prachtig competitieseizoen af. We hebben 32 competitie-, beker- en oefenwedstrijden gespeeld! Hiervan werden er 16 gewonnen, 7 gelijkgespeeld en 9 verloren. De jongens hebben maar liefst 138 keer gescoord en we kregen 107 goals tegen, spektakel alom dus.

In de najaarscompetitie streden onze toppers tot de laatste dag om promotie naar de hoofdklasse (net niet gelukt door een 4-5 nederlaag in de laatste wedstrijd) en in de voorjaarscompetitie zijn we op een prima 3e plaats geëindigd. In de winterstop werden we glansrijk winnaar van een sterk bezet indoorsoccer toernooi in Groningen en hopelijk pakken we nog een beker mee op een afsluitend toernooi in Dedemsvaart op 4 juni. Mooie resultaten voor een grotendeels 1e jaars E-team!

In de loop van het seizoen zijn alle jongens individueel beter geworden en hebben ze zich als team fantastisch ontwikkeld! Het hele seizoen kenmerkt zich door goed voetbal, een geweldige inzet en teamwork. Ook de support van ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s was elke week weer fantastisch. Als begeleiding zijn we enorm trots op deze geweldige groep, waarmee we een topseizoen hebben gehad! Toppers van Quick’20 E4 bedankt allemaal!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube