Nieuws

Quick ’20 uit naar Kampioen Juliana’31

vrijdag 13 mei 2016 - 1e selectie


Allereerst feliciteren we Juliana’31 van harte met het behaalde kampioenschap in de Hoofdklasse C.

 

Op 2e Pinksterdag, maandag 16 mei 2016,  speelt Quick’20 in Malden tegen Juliana’31, de zeer terechte kampioen dit seizoen in de Hoofdklasse C.

 

Als je alle thuiswedstrijden wint, dus liefst 36 punten uit 12, en er uit nog 26 uit 13 bijhaalt, dan ben je, met op dit moment 62 punten, de ware kampioen.

Juliana’31 won 19 x, speelde 5x gelijk en verloor slechts 1x, ja uit bij Quick’20 met liefst 6-0.

Quick’20 won er 17, speelde 3x gelijk en verloor er 5 en staat nu op de 2e plaats met 54 punten.

Kijk je naar de doelpunten voor en tegen van de eerste 3 op de ranglijst in de Hoofdklasse C dan is er ook een stand te maken met momenteel Be Quick 1887 als eerste met 67 doelpunten voor en 25 tegen, dan Quick’20 als 2e met 66 om 26 en Juliana’31 als 3e met 64 om 28.

Statistieken zeggen dus weinig aan het einde van het seizoen, want het gaat nog altijd om de meeste wedstrijdpunten en niet om de meeste doelpunten voor en de minste tegen.

 

Als je op de website kijkt van Juliana’31 dan lees je o.a het volgende in hun voorbeschouwing op de wedstrijd Juliana’31 – Quick’20 in de 1e en laatste alinea:

 

“Een seizoen waarin vele records gebroken zijn, een periodetitel werd behaald en de ploeg uiteindelijk op 1 mei 2016 ook kampioen werd van de Hoofdklasse C. Er werd dit seizoen slechts een nederlaag geleden, tegenstander was Quick’20, de club die maandag op bezoek komt”.

 

“Want gezien het hele seizoen staat er eigenlijk nog maar een rekening open, toen Juliana’31 ergens op een natte en koude november-zondag met 6-0 aan de broek kreeg van de tegenstander van maandag, Quick’20”.

 

Quick’20 is dus gewaarschuwd tegen Juliana’31 dat er alles aan is gelegen om de vernederende uitnederlaag thuis goed te maken. Ook is Juliana’31 thuis nog ongeslagen en zal de ploeg er alles aan doen om  die topprestatie ook in de laatste wedstrijd te continueren voor hun eigen publiek.

 

Quick’20 zal natuurlijk proberen voor de 2e keer van Juliana te winnen of die ploeg minimaal één punt af te snoepen.                                                                                             Door schorsingen doen Sebastiaan Bökkerink en Rens van Benthem niet mee, hun vervangers zijn nog onbekend.

 

Het is belangrijk dat er geen gele en/of rode kaarten worden ontvangen, die gevolgen hebben voor de nacompetitie. Het is 100% zeker dat Quick daarin 2 wedstrijden speelt tegen een tegenstander die na afloop van de wedstrijden op Pinkstermaandag bekend is.

Als het team daaruit dan als winnaar tevoorschijn komt dan volgt er promotie naar de

nieuwe Derde Divisie (nu nog Topklasse), een resultaat wat Juliana’31 al binnen heeft.

 

Saillant detail is nog dat Quick’20 thuis van Juliana’31 won op het prachtige, splinternieuwe en zeer moderne Kunstgrasveld 2.                                                                      Het was de eerste competitiewedstrijd van Quick 1 op dat veld.

Volgens “horen zeggen” wordt de thuiswedstrijd in de nacompetitie ook op dat veld gespeeld.

Is dit bijgeloof?

 

De spelers zullen er blij mee zijn, het is erg jammer voor ons zeer trouwe thuispubliek en tegen alle afspraken in die door Supportersvereniging Black & White zijn gemaakt met het Hoofdbestuur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube