Nieuws

Kampioensinstuif Quick’20 ZA1

donderdag 12 mei 2016 - Senioren


Uiteraard moeten de mannen van trainer Peter Nuchelmans eerst nog daadwerkelijk kampioen worden door zaterdag 14 mei as. uit te winnen van Zelos. Aangemoedigd door de vele supporters die met de bus van Black & White meereizen naar Zelhem zullen ze er in ieder geval alles aan doen om dit kampioenschap binnen te slepen. Mochten de zwart-witten daadwerkelijk kampioen worden van de 3de klasse is de verwachting dat ze tegen 19:00 terug in Oldenzaal bij Quick ’20 zullen komen waar er vervolgens een feestelijke instuif zal plaatsvinden. Uiteraard is iedereen van harte welkom om dit feestje met de spelers, begeleiding, aanhang, bestuur en iedereen die maar wil mee te vieren! Op naar een mooi feestje zeker ook na de reeds prachtige kampioenschappen van C1, C6, MC1, D1, D6 en E1. En er volgen er nog meer! Hou in ieder geval de website https://www.quick20.nl en facebook https://www.facebook.com/KvvQuick20/ in de gaten voor het laatste nieuws!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube