Nieuws

Quick’20 C1 sluit seizoen af met grote uitoverwinning

maandag 9 mei 2016 - C1


Quick’20 C1 heeft afgelopen zaterdag (7-05-2016) het seizoen afgesloten met een 8-2 uitoverwinning op VV Emmen. VV Emmen was al gedegradeerd en Quick was vorig weekend al kampioen geworden. Dus vooraf een pot die gewonnen moest worden en het liefst met ruime cijfers.

De eerste helft was eigenlijk niet goed van de Quick zijde. Het was erg warm en dat kon je goed zien. We waren veel beter dan de tegenstander en dat resulteerde in een 1-4 ruststand. De doelpunten werden gemaakt door Bas 2x en Daan 2x. de doelpunten werden goed uitgespeeld en de ruststand had veel hoger kunnen en moeten uitvallen.

De tweede helft was eigenlijk precies hetzelfde als de eerste helft. Niet goed maar nog wel 4 keer scoren. We kregen uiteindelijk ook nog 1 tegendoelpunt en dat betekende een eindstand van 2-8. De doelpunten in de tweede helft werden gemaakt door Jesse, daan en Sam 2x (wat zijn seizoens totaal op 30 bracht).

Het was een wedstrijd die je eigenlijk kon verwachten. Een voor Quick te laag tempo en een dikke overwinning. Het was zeker niet goed maar misschien verwacht ik ook wel teveel!! Uiteindelijk een topseizoen en dat maakt mij ook erg trots. Een Seizoen waarbij we onszelf overtroffen hebben en dat is een zeer knappe prestatie.

Man of the match: Daan en Bas

Scoreverloop:

14’ Daan (Joris) 0-1, 16’ Bas (Jesse) 0-2, 21’ Daan (Bas) 0-3, 22’ Bas (Sam) 0-4, 27’ 1-4, 47’ Jesse (Joost) 1-5, 58’ Sam (Jesse) 1-6, 63’ Sam (Joost) 1-7, 65’ 2-7, 70’ Daan (Aaron) 2-8.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube