Nieuws

Quick’20 ZO2 wint simpel in Wijchen

maandag 9 mei 2016 - Senioren


Quick’20 -2 moest voor de op een na laatste competitie wedstrijd op bezoek bij Woezik-2 in Wijchen.De instelling was om de vierde plaats op de ranglijst vast te houden.

Deze missie slaagde zonder echte problemen de ploeg uit Oldenzaal won overtuigend.

Was het in de eerste helft nog de helft van de gemiste kansen,de tweede helft werd het een en ander recht gezet.Door doelpunten van R.Hoogma,J.olde. Monninkhof,J.van Breemen en S.Bos kwam er een eindstand van 0-4 op het scorebord. Met nog een wedstrijd te gaan a.s. 2 de Pinksterdag thuis tegen AWC uit Wijchen.Moet met een goed resultaat de vierde plek worden vastgehouden,dit zou een mooie afsluiting zijn voor een lastig en roerig seizoen.

 

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube