Nieuws

Aanstaande zondag speelt Quick’20 haar voorlaatste competitiewedstrijd en laatste thuiswedstrijd tegen RKHVV uit Huissen.

vrijdag 6 mei 2016 - 1e selectie


Op 6 december leed Quick’20 pas in de 12e wedstrijd haar 1e seizoensnederlaag uit bij RKHVV met 2-1. De week erop verloor Quick voor de 2e achtereenvolgende keer, nu thuis tegen, inmiddels degradant, Alcides met 1-2.

RKHVV is voor Quick een moeilijk te bestrijden ploeg. Vorig seizoen won de ploeg 2 x met 1-0 en dit seizoen al met 2-1. Voor onze gasten uit Huissen staat niet veel meer op het spel al heeft het elftal nog wel kans om een plekje te klimmen in het klassement en daarmee het seizoen met een keurige 6e plek af te sluiten. De ploeg heeft zich eigenlijk zonder enig probleem weten te handhaven in de Hoofdklasse C en speelt daar al heel lang.

Op de site van RKHVV gaat het dikwijls over de titanenstrijd en enorm levende derby tegen De Bataven en  over het toetje op de competitie; op 13 mei een thuiswedstrijd tegen eredivisionist Vitesse omdat de club uit Huissen de Arnhemcup won.

Bij Quick gaat het momenteel hoofdzakelijk over de nacompetitie tegen een nog onbekende tegenstander op waarschijnlijk 22 mei uit en 29 mei thuis.

De trainers René Nijhuis en Jaap Hoveling hadden in de week voor de uitnederlaag in Huissen net hun contract met 1 jaar verlengd. Nou iedereen is daar enorm blij mee, want wat zou het een geweldig toetje voor Quick kunnen worden als ze als winnaar na 2 wedstrijden in de nacompetitie promoveren naar de nieuwe Derde Divisie,

Niemand had er voor aanvang van dit seizoen op gerekend en van de eerste 11 wedstrijden werden er 8 gewonnen en 3 gelijk gespeeld. In de volgende serie van 9 werden er 4 gewonnen en 5 verloren. De laatste 4 wedstrijden werden gewonnen.

Op de site van Quick’20 staat al wekenlang de aankondiging van het Spetterend Slotweekend op 20, 21 en 22 mei met de Finaleronde van de Fabri Leaque, Internationaal E-toernooi (u11) en Kampioenenparade op het hoofdveld.               Terecht natuurlijk want o.a. het E-toernooi is een fantastisch evenement met topploegen uit 10 landen met 28 teams.

Er kunnen echter nog meer spetterende slotweekenden komen voor de prestatieve seniorenteams.

Zaterdag 1 staat bovenaan met 1 punt voor en nog 2 wedstrijden. Voor hen zou 7 of 14 mei een memorabele dag kunnen worden als het Kampioenschap wordt behaald in de 3e klasse. Lukt dan niet dan kan er als periodekampioen nog via de nacompetitie promotie worden afgedwongen.

Voor Quick’20 1 Zondag resteren er nog 2 wedstrijden om “des keizers baard” in de reguliere competitie. Daarna volgt er nacompetitie met 2 wedstrijden tegen één tegenstander en wat zou het een geweldige bekroning zijn op een mooi seizoen als er promotie volgt naar de Derde Divisie.

Er kan dus nog Een Spetterende Zondag volgen eind mei of in juni.

1e Selectie en Technische Staf: bedankt voor het mooie seizoen dat nu eigenlijk pas helemaal geslaagd is bij “PROMOTIE”.

 

In de rust is er wegens Moederdag en Vakanties geen wedstrijd van F-teams

 

Wedstrijdsponsor is Jumbo Kuipers  uit Oldenzaal

Quick’20 – RKHVV

Zondag 8 mei 2016 om 14:00 uur

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube