Nieuws

Quick’20 ZO2 wint ruim van STEVO 2

maandag 2 mei 2016 - Senioren


Quick’20 deed in deze wedstrijd wat het moest doen winnen en daarmee zich veilig spelen in de reserve hoofdklasse B.

 

Het won met maar liefst met 8-0 van Stevo-2 door twee doelpunten van Stef Kosters,B.Iepma en Jesse olde Monninkhof was de ruststand 4-0.

In de tweede helft liep de ploeg uit Oldenzaal verder uit door twee doelpunten van Tommie Nuchelmans,Lars Iepma [een juweeltje] en Cas Goorhuis daarmee stond de eindstand van 8-0 op het scorebord.De ploeg uit Geesteren had zich schijnbaar al neergelegd bij een degradatie.Stevo was in deze wedstrijd totaal niet de ploeg die met inzet en vechtlust het Quick’20 vaak heeft moeilijk heeft gemaakt.

 

Door dit resultaat staat Quick’20 op de vierde plaats dit geeft wel aan dat het contrast met de onderlinge ploegen voor de playoffs en degradatie deze competitie bijzonder nihil is. De ploeg uit Geesteren staat er slecht voor en een rechtstreekse degradatie is aanstaande.

Jammer dat deze derby  uit deze competitie zal verdwijnen.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube