Nieuws

Quick’20 F1 verliest geflatteerd

dinsdag 26 april 2016 - F1


In het slot van de competitie moest Quick’20 F1 op bezoek bij Losser F1. Dit beloofde een topwedstrijd te worden.
Het begin was goed door de snelle voorsprong van de zwartwitten, 0-1. Er werd door beide kanten veel strijd geleverd, wat veel kracht vergde van de jongens. Over en weer ontstonden kansen. Losser bleek in de afwerking scherper te zijn en dit was in beide helften het geval. De teams deden niet veel onder van elkaar, maar toch wisten de Lossenaren een ruime overwinning te boeken, 5-1.
Los van de uitslag werd er goed gespeeld door Quick’20, omdat het samenspel en werklust met elkaar en voor elkaar goed verliep. De mindere afwerking kwam in deze wedstrijd uiteindelijk duur te staan. Daarnaast werd door Losser hun meest getalenteerde speler, die in eerste instantie doorgeschoven was naar de E1, teruggehaald voor deze wedstrijd. En dat zegt voldoende over de ontwikkeling die de Oldenzaalse talenten doormaken.
De volgende wedstrijd zal gespeeld worden tegen De Zweef (uit), aanvang 10.00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube