Nieuws

Benauwde zege Quick’20-2 op Leones-2

maandag 25 april 2016 - Senioren


Het was de zondag dat er zonder meer gewonnen moest worden van Leones, de ploeg uit Beneden Leeuwen was een van vele concurrenten voor de gevreesde play-ofs voor het klasse behoud.In een zwaar bevochten zege bleven de drie punten in Oldenzaal.

 

De beginfase van de wedstrijd liep stroef voor  de ploeg uit Oldenzaal,op de nipper werd er door Lars Davina een bal van de doellijn worden gehaald om een achterstand te voorkomen.Uit de tegenaanval was het Quick’20 die via een mooie goal van Lennart Jansink op een 1-0 voorsprong kwam.Quick’20 kreeg in het verloop van de eerste helft nog enkele mooie kansen om de voorsprong uit te bouwen maar de keeper van Leones had een goede dag en de stand bleef beperkt tot 1-0 dit was ook de ruststand.

 

De tweede helft begon met een sterk aandringende ploeg uit Beneden Leeuwen.Quick’20 moest terug en kwam zo nu en dan maar moeilijk van hun eigen helft.De gelijkmaker bleef dan ook niet uit en Leones scoorde de 1-1.

De ploeg uit Oldenzaal werd weer wakker en kreeg weer wat kansen maar de doelman van Leones stond als een huis.Het was Sjoerd Bos die met een geweldige treffer toch de 2-1 liet aantekenen.Leones kwam weer sterk in de wedstrijd en Quick’20 moest weer terug bij een ongelukkige handsbal in het strafschopgebied ging de bal op de stip.De strafschop werd naast geschoten tot opluchting van alles wat Quick’20 was.Met veel inzet werd deze stand over de streep getrokken en bleef er een gelukkige stand staan van 2-1 dit was dan ook de eindstand.

 

Voor Leones een sneu resultaat maar deze ploeg verdient een groot compliment met hun speel en strijd wijze.De ploeg stond tot de winterstop strak onderaan en was klaar voor rechtstreekse degradatie. Maar knokte zich na de winterstop op naar een plaats waar ook nog eens de Play ofs kunnen worden ontlopen.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube