Nieuws

Wedstrijd verslag SML B1- Quick ’20 B1 (16-04-2016)

woensdag 20 april 2016 - B1


Het einde van het seizoen nadert, er zijn op zaterdag 16 april nog maar drie wedstrijd te gaan. Het is nog erg spannend in de 2e divisie, niet alleen bovenin staat het heel dicht bij elkaar maar met name de strijd om de 2 nacompetitie plaatsen is nog niet beslist. Quick’20 staat met 23 punten op een 9de plek, welke handhaving zou betekenen aan het eind. Be Quick 1887 B1 staat 10de op 1 punt achterstand en Bennekom B1 staat met 22 punten op de elfde plaatst. Vandaag staat de uit wedstrijd tegen SML B1 uit Arnhem op het programma zij hebben 2 punten meer dan Quick’20 en staan op de 7de plaats. Zaterdag was dus een kans om een goede stap richting handhaving te zetten. Als Quick’20 vandaag weet te winnen ga je dus SML voorbij op de ranglijst.

Het was een mooie dag met lekker voetbal weer, behoorlijk wat wind maar de zon scheen en het was droog. De wedstrijd werdt om 13:30 afgetrapt op een mooi gelegen sportpark in Arnhem. In de verdediging waren een aantal aanpassingen gedaan ten aanzien van de vorige wedstrijd. Timon ontbrak in verband met een blessure en Sebastiaan moest dankzij een schorsing vanaf de kant toe kijken. De aanpassingen kwamen het spel niet te goede. Quick’20 B1 speelde een slechte eerste helft, waarbij SML duidelijk het meerdere van het spel had. In de 11de minuut kwam SML op een verdiende voorsprong. De linker buitenspeler van SML kreeg alle tijd om een steekpass op de rechtsbuiten te geven. Er was totaal geen pressie op de bal. De rechtsbuiten kwam vrij voor doelman Chiel en wist de bal binnen te schieten. Een tegenvaller voor Quick’20 B1, weer moet er gereageerd worden op een achterstand. Het word in de 37ste minuut er niet makkelijker op als Bram uitvalt met een blessure, Len valt voor hem in waarna er een paar positie wisselingen plaats moeten vinden. In de 38ste minuut scoort SML de 2-0.

In de rust worden er een aantal aanpassingen gedaan in de speelwijze. Dit moet de wedstrijd mogelijk nog ombuigen. De strijd is nog niet gestreden. De vechtlust die Quick’20 elke wedstrijd weer laat zien is nu ook weer goed zichtbaar. Aan de inzet ligt het niet dat er tegen een achterstand wordt aangekeken. Deze inzet word dan ook beloond in de 56ste minuut. Het is een corner die voor de goal komt. Lex weet in de ontstaande chaos de bal nog voor de voeten van Len te krijgen en die weet daaruit te scoren. Dit zorgt voor een boost voor het hele team. Direct word de strijd weer opgepakt. Het gaat niet foutloos. Maar als de 74ste minuut aanbreekt word het toch nog een stuk spannender. Via goed samenspel komt de bal bij de achterlijn. Len weet de bal nog binnen te houden en zet hem voor op Alpi. Hij weet de bal fantastisch binnen te schieten met een halve omhaal. Het hele team plus de hele bank springt op en iedereen voelt toch dat er misschien nog wel wat inzit. Met 1 punt schieten beide teams niks op en met nog ruim vijf minuten te gaan word er nog hard geknokt om er toch een winnaar uit te slepen. Dit lukt beide teams niet waardoor ook deze wedstrijd eindigt in een gelijkspel. Quick’20 B1 heeft opnieuw veerkracht getoond na een 2-0 achterstand, dat is niet de eerste keer dit seizoen. Kortom met de vechtlust en teamgevoel zit het wel goed bij Quick’20 B1.

Volgende week is er een weekend rust. Op zaterdag 30 april staat de op ena laatste wedstrijd van dit seizoen gepland tegen Buitenveldert B1. Deze wedstrijd zal plaatst vinden op ons eigen sportpark Vonderweijde en zal starten om 12.30, dit zodat alle wedstrijd tegelijkertijd starten. Alle steun is van harte welkom en dus willen wij u allen heel graag uitnodigen deze wedstrijd te komen bekijken en vooral ons te komen aanmoedigen.

Video van de goals: https://youtu.be/wCEc0jxBxGc

Foto’s van de wedstrijd: https://www.dropbox.com/sh/n8b6dnml17wx2y5/AAB4XiNLFTwRTm5IVnkL0xy5a?dl=0

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube