Nieuws

Quick 100 jaar

woensdag 20 april 2016 - Algemeen


KVV Quick’20 bestaat in 2020 honderd jaar. Een ongekend hoogtepunt in de rijke historie van onze toonaangevende club. Het spreekt voor zich dat de vereniging dit eeuwfeest groots gaat vieren. Het bestuur heeft Engelbert Heideman bereid gevonden om als ‘kartrekker’ te gaan fungeren van het honderdjarige jubileum. Hij gaat een jubileumcommissie samenstellen waaronder wellicht weer diverse subcommissie zullen resorteren. Voordat dit gebeurt, houdt Engelbert eerst een brainstormsessie om te peilen wat leden verwachten van het komende jubileum. Welke activiteiten mogen bijvoorbeeld niet ontbreken?Moet er een jubileumboek komen? En veel meer van dit soort vragen. Quick-mensen, vrijwilligers , sponsors en leden die hierover mee willen denken, kunnen zich bij Engelbert melden via het mailadres: ejmheideman@gmail.com

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube