Nieuws

Quick’20 F1 geeft vervolg aan winstserie

zondag 17 april 2016 - F1


Het einde van het seizoen komt in zicht. Duidelijk is te zien dat zowel individueel als team, grote stappen gemaakt zijn in de ontwikkeling. Dit keer kwam DETO F1 op bezoek, een sterke ploeg met veel individuele klasse. Toch maakte Quick’20 hier snel korte metten mee door snel op een ruime voorsprong te komen en de marge naar 3 doelpunten te zetten. Dit had vooral te maken door de wil om te winnen en de bal in eigen ploeg te willen hebben. Er was veel afwisseling te zien in sterke individuele acties, maar ook het positiespel was goed te noemen. Dit samen zorgde ervoor dat er wederom met ruime cijfers gewonnen werd, 8-4.
Volgende week staat de topper gepland uit bij Losser, aanvang 9.30 uur.
Foto 1: Sem Groenewold behoudt het overzicht.
Foto 2: Ruben Kristens redde een aantal keer op katachtige wijze.
(gemaakt door: Gerrit Snippert)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube