Nieuws

Quick’20 C6 wint de eerste van vier finales

zaterdag 16 april 2016 - C6


Weer een overwinning dichterbij het ultieme doel. Vandaag werd de nummer 5 van de ranglijst Avanti Wilskracht C2 verslagen. In tegenstelling tot vorige week was dit een solide overwinning.

Statistieken
Einduitslag: 2-1
Ruststand: 2-0
Scheidsrechter: Patrick Kip
Vlagger Quick: 1e helft Thijs OW / 2e helft Arthur
Afwezig: René (vaste verslaggever)
Wissel eerste helft: Dirk, Ivo en Thijs OW (Ivo verving na 20 minuten voor een periode van 10 minuten Nick die een bal hard op de borst had gekregen)
Wissel tweede helft: Dirk, Sep en Twan

Verslag 1e helft

Tijdens de controle van de pasjes door de scheidsrechter bleek dat tegenstander Avanti W. dit niet op orde had. Maar liefst drie spelerspasjes ontbraken. Na overleg werd besloten dat de spelers in kwestie ‘gewoon’ mochten meespelen.
Quick’20 begon de wedstrijd scherp en er werd snel druk gezet op Avanti W.. In de 6e minuut was de eerste goede kans voor Nick. Maarten onderschepte de uittrap van de keeper en met een steekpass zette hij Nick voor de keeper, maar zijn schot ging rakelings naast. Niet veel later na een goede actie van Thijs N. de tweede mogelijkheid voor Nick, maar dit schot was een prooi voor de keeper.
Na 9 minuten is het wel raak, Twan werd door Maarten de diepte ingestuurd, zijn voorzet wordt door Nick op waarde geschat en schiet de bal binnen. Na de 1-0 kreeg Avanti W. de eerste kansjes, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Met 20 minuten op de klok moet Nick zich noodgedwongen laten wisselen doordat hij van dichtbij hard een bal op de borst kreeg geschoten. Zijn vervanger Ivo geeft bij een van zijn eerste acties een prima bal op Twan. Helaas belandt het schot op de paal.
Na een half uur de eerste, van de vele,blessurebehandelingen van Avanti W.. Na deze blessurebahandeling is Nick weer voldoende hersteld en verlaat Ivo voor hem het veld.
Vlak voor de rust wordt Twan onreglementair gestuit en een vrije trap op zo’n 20 meter afstand van de goal volgt. Maarten gaat achter de bal staan en zijn verraderlijke schot met vreemde curve gaat via de vingertoppen van de keeper op de lat. De rebound word door Nick binnen getikt 2-0.

Verslag 2e helft

De tweede helft starten we prima. Vanuit een goede organistatie heeft Quick’20 de controle in de wedstrijd en creëert het redelijk wat kansen. Helaas worden geen van die kansen door Pim, Thijs OW.(2x), Maarten of Nick verzilverd.
In de 55e minuut denkt heel Quick’20 dat Thijs N. na een voorzet van Thijs OW. de 3-0 gescoord heeft, maar na overleg tussen de scheidsrechter en de grensrechter wordt de goal geannuleerd wegens vermeend buitenspel.
Na 55 minuten maakt Pim plaats voor Dirk die na een rugblessure zijn rentree maakt. Avanti W. gaat om iets te proberen 4-2-4 spelen en met resultaat; na een waarschuwing te hebben gegeven in de 63e minuut, die Jord prima pakt, is het in de 64e minuut wel raak; 2-1. Verder dan dit laat Quick’20 het niet komen en de 2-1 wordt professioneel over de streep getrokken.
Samenvattend: Een wedstrijd die zeker de tweede helft veel minder was dan de eerste, door de vele blessurebehandelingen van Avanti W. die het tempo in de wedstrijd niet ten goede kwamen.

Door het verlies van Victora’28 staat Quick’20 3 punten voor op de nieuwe nummer twee ATC’65.
Volgend weekend de tweede finale, dan neemt Quick’20 het in Enschede op tegen Victoria’28 en twee dagen later de derde finale wederom in Enschede, maar dan tegen GVV Eilermark.

Man van de wedstrijd: Nick

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube