Nieuws

Gerard Tijdhof Coördinator Jeugdcommissie

vrijdag 15 april 2016 - Algemeen


Jong en toch 40 jaar Quick’20

In Gerard Tijdhof heeft Quick’20 een nieuwe Coördinator van de jeugdcommissie gevonden met veel ervaring. Van af zijn zesde jaar is Gerard(46) al actief bij de vereniging als jeugd- en selectiespeler tot aan nu als speler en leider van Zondag 7.

Een man met een echt Quickhart die in het normale leven wegen en bruggen bouwt bij de Sallandse Wegenbouw. Bij de Jeugdcommissie zal hij ook een bruggenbouwer zijn en ook wegbereider voor de groepsleiders en het kader van de jeugd. De jongens en meisjes veel spelplezier bezorgen dat is waar de commissie voor staat. En dat alle zaken goed zijn geregeld uiteraard. Gerard heeft zeven jaar ervaring opgedaan als lid van de seniorencommissie. Echtgenote Ilse Tijdhof is secretaris van de Jeugdcommissie en zoon Ruben(17) speelt in de B4. Dochter Maud is dol op hockey dus er is sprake van een zeer sportief gezin. In de komende Zwart op Wit staat een interview met Gerard waar we dieper op het beleid rond de jeugd zullen ingaan.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube