Nieuws

Uitstekende teamprestatie Quick’20 F1

dinsdag 12 april 2016 - F1


De jongelingen uit Oldenzaal gingen afgelopen zaterdag op bezoek bij Juventa’12 in Wierden. De goede reeks een vervolg geven was een doel op zich. Na vooral individuele ontwikkelingen in de afgelopen weken bij de spelers waarin grote stappen zijn gemaakt, was er een knappe teamprestatie te zien deze ochtend. De wil om alles eraan te doen om voor elkaar en samen met elkaar de bal willen veroveren en zelf als team vol op de aanval te spelen, was een lust voor het oog. Het samenspelen ging erg goed, omdat er verzorgd positiespel werd gespeeld en vele kansen gecreëerd werden hierdoor. Het scoren ging beter deze week en geeft vertrouwen voor de laatste weken. Het werd uiteindelijk een grote score dat uitmondde in een 0-8 uitoverwinning.
DETO (thuis) is de volgende tegenstander, aanvang 10.00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube