Nieuws

Wedstrijd verslag Quick ’20 B1 – Roda 46 B1

maandag 11 april 2016 - B1


We naderen het einde van het seizoen 2015-2016 in de 2e divisie. De B1 van Quick ’20 staat op zaterdag 9 april op een 9de plaats met 23 punten. Deze dag staat er echter de loodzware wedstrijd tegen Roda 46 uit Leusden op het programma. Zij doen nog mee om het kampioenschap. Op deze zonnige zaterdag met een na genoeg fitte selectie staat het team van Wouter Spit te poppelen om ons veilig te gaan spelen. Dat beloofd dus een echte wedstrijd te worden waar beide teams er voor zullen vechten.

 

De eerste helft laat dan ook een duidelijk beeld zien van een leuke wedstrijd. Beide teams proberen en krijgen kansen om te scoren maar dit gebeurt niet. Er was niet echt een team dat beter was maar zoals eerder gezegd gaan beide teams er vol voor en was het zeker geen saaie eerste helft. Maar het scoren kwam pas op gang in de tweede helft. Roda 46 weet in de 45ste minuut het net te vinden. De rechtsbuiten krijgt iets te veel ruimte en op dit niveau worden dit soort foutjes direct afgestraft. Quick ’20 blijft echter nog wel met volle overgave vechten voor de gelijkmaker. De kans op de gelijkmaker komt na een snelle aanval via Lex Zwijnenberg, jammer genoeg resulteert zijn inzet niet in een doelpunt. Helaas weet Roda 46 in de 80ste minuut wel de 0-2 te scoren, nadat Quick’20 B1 meer ruimte moet weggeven om kans te maken op de gelijkmaker. Dit is dan ook de eindstand.

Nu word het weer hard werken naar de volgende wedstrijd. De concurrenten weten op de ranglijst niet te passeren maar met 1 punt voorsprong op de nummer 10 en 11 moeten er zeker nog een aantal belangrijke punten worden gepakt om de nacompetitie te ontlopen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SML uit Arnhem op het programma. SML staat op de 7de plek met 25 punten. Dat betekent dat als je daar weet te winnen dat je SML al voorbij gaat en dat je dus iets meer lucht krijgt onderin. Het gaat dus spannend worden en alle aanmoedigingen zijn dus welkom. De wedstrijd zal gespeeld worden om 13:30 uur.

Foto’s vind je via de volgende link.  https://www.dropbox.com/sh/2t8pine9qgf2seo/AAACeGahetQ7aCgPkRoELwhWa?dl=0

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube