Nieuws

Quick’20 C1 revancheert zich tegen WSV

maandag 11 april 2016 - C1


Quick’20 C1 speelde op 9-4-2016 tegen WSV C1. De uitwedstrijd stond nog goed in het geheugen omdat deze wedstrijd kansloos werd verloren en het een collectieve off-day was van onze jongens, uitslag toen 4-1 voor WSV. Dus vandaag stond de wedstrijd totaal in het teken van revanche nemen op zowel de tegenstander als op onszelf. De laatste weken was het voetballend allemaal niet erg goed en dus werd het weer eens tijd voor een goede pot voetbal.

De eerste 5 minuten waren de intenties meteen duidelijk van onze zijde. Een stormloop op het doel van WSV en het was aan wat onzorgvuldigheid te danken dat het na 5 minuten nog 0-0 stond. Dan minuut 7, een goede pass van Joris op Sam en Sam behield het overzicht en speelde Aaron aan, hij kon de bal in een leeg doel schuiven en tekenen voor de 1-0. De aanvallen bleven volgen en het was wachten op de 2-0. Die kwam er na 19 minuten, een pass van Luuk door het hart van de verdediging werd meegenomen door Jesse en scoorde heel koel de 2-0. Daarna volgden de 3-0 en 4-0 elkaar in rap tempo op. De 3-0 werd gemaakt door Sam, hij schoof een losgelaten vrije trap van Jesse goed in en de 4-0 werd door Jesse gemaakt, hij schoot een vrije trap van 25 meter knap in. 4-0 was tevens de ruststand.

In de rust heb ik Thijmen gewisseld omdat hij wat pijntjes had en hij werd vervangen door Gijs. In de rust zag in aan de jongens dat ze door wilden met scoren en WSV op een grote nederlaag wilden trakteren.

De 2de helft was 7 minuten oud en een corner van Max Riessewijk leek er in 1 keer in te gaan maar Luuk Beissel toucheerde de bal nog en dus werd het 5-0. In de 47ste minuut weer een treffer van Aaron, hij schoof de bal in het lege doel na een schot van Jesse die de keeper losliet, 6-0. De druk bleef op het doel van WSV en tussendoor kregen zij 1 hee grote kans maar door een fantastisch verdedigend blok van Koen bleef een doelpunt uit en hielden we de 0. 10 minuten voor tijd speelde Luuk zich vrij door een een-tweetje met Sam en hij volleerde de bal in het doel, 7-0. Het laatste doelpunt scoorde Sam die een prachtige assist van Max R in het lege doel schoof, 8-0.

Ik was erg tevreden over het vertoonde spel en waar ik voor de wedstrijd een aantal jongens wat kritisch benaderde speelde vooral zij een prima pot. Luuk won weer heel veel duels en was de baas op het middenveld, Jesse scoorde weer een aantal doelpunten en was beslissend in deze wedstrijd, Daan speelde ook een goede wedstrijd en was achterin samen met de andere verdedigers erg geconcentreerd. Ook Sam was weer belangrijk met assists en doelpunten. Kortom een goede pot en een belangrijke zege. De revanche was genomen en we zijn klaar voor de laatste 3 wedstrijden. Te beginnen volgende week bij sc Genemuiden. Om 2 weken daarna de topper tegen GVAV te spelen. Het zal gaan tussen GVAV en Quick’20 C1 want ATC speelde gelijk en lijkt daardoor kansloos voor de titel.

Man of the match: Jesse en Luuk

Scoreverloop:

7’ Aaron (Sam) 1-0, 19’ Jesse (Luuk) 2-0, 24’ Sam (Jesse) 3-0, 33’ Jesse (Sam) 4-0, 42’ Luuk (Max R) 5-0 47’ Aaron (Jesse) 6-0, 60’ Luuk (Sam) 7-0, 68’ Sam (Max R) 8-0

Stand bovenin:

Quick’20 C1        19-46

GVAV                   19-43

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube