Nieuws

Wedstrijd verslag AFC’34 B1-Quick’20 B1

dinsdag 5 april 2016 - B1


Zaterdag 2 april. Na een vrij paasweekend en nog aan het nagenieten van de geweldige overwinning op Bennekom B1, stond de uitwedstrijd tegen AFC 34 uit Alkmaar op het programma. Afc 34 stond op de 3e plek, het beloofde een zware wedstrijd te worden. De weersvoorspellingen waren goed en de jongens hadden er duidelijk zin in. Na de lange reis naar het westen, waar de wedstrijd om 12:30 zou worden afgetrapt. Hadden we ruim de tijd om even bij te komen om vervolgens de focus direct op wedstrijd te richten.

 

De eerste helft begon niet goed. Afc 34 begon heel sterk en wisten er een paar keer goed uit te komen via de aanvallers die duidelijk kwalitatief goed waren. Het was dan ook in de 6de minuut dat de 1-0 viel. Toen ook in de 14de minuut nog de 2-0 werd gemaakt wisten we het zeker, dit gaat een hele zware middag worden. Aan het eind van de eerste helft kregen we wat meer grip en konden ook zelf voor enig gevaar zorgen voor de goal van AFC’34. Wes Beuvink won een kopduel knap tussen 2 tegenstanders, na een afgeslagen voorzet. Hierdoor kon Lex Zwijnenberg in stelling worden gebracht, hij wist knap binnen te schieten 2-1. Hierdoor gloorde er toch weer wat hoop voor de tweede helft.

 

De tweede helft ziet er aanzienlijk anders uit. Quick 20 laat zich niet meer zo makkelijk uit de kast lokken en gaat vooral beter verdedigen. Dit word in de 59ste minuut terugbetaald in de 2-2 gemaakt door aanvoerder Wes. Bart Huyts wordt vrijgespeeld op de achterlijn van AFC’34 en levert een goede voorzet op Lex. Lex behoud knap het overzicht en legt de bal terug op Wes Beveuvink. Hij schiet de bal zuiver in de kruising. Op dit moment was dit ook een verdiende goal. Quick krijgt nog wel een 2 kansen op de overwinning. Wes ziet dat de keeper van AFC 34 ver buiten het goal is en neemt de gok door op goal te schieten. De bal gaat net naast. De keeper bleek later helaas zwaar geblesseerd te zijn geraakt en wij wensen hem dan ook heel veel sterkte en succes met zijn herstel.

Helaas weet Quick niet nogmaals te scoren, al krijgt Alpi nog wel een hele grote kans. En daar waar AFC 34 ook het net niet meer weet te vinden eindigt dan wedstrijd dan ook in 2-2.

Weer speelt Quick 20 B1 gelijk en weer is er een puntje tegen een hoger geklasseerde tegenstander. Op zicht een goed resultaat, maar daar waar de concurrentie veelal wel weet te winnen is het er wederom nog spannender op geworden om rechtstreekse handhaving te behalen voor de 2de divisie. Aanstaande zaterdag volgt een thuiswedstrijd tegen de nr. 2  Roda 46 B1, in Leusen werd met 6-2 verloren. Kortom de spelers hebben nog wat goed te maken voor zichzelf en de afscheidnemend trainer Wouter Spit.

De goals vind je via de volgende link https://www.youtube.com/watch?v=tzjLbeAX7Zw

Foto’s vind je via de volgende link https://www.dropbox.com/sh/gcb5hgygrv54cgo/AACYRWw-9ZM45Rcknv9FRBeVa?dl=0

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube