Nieuws

Quick’20 F1 boekt simpele overwinning

maandag 4 april 2016 - F1


Na een intensief toernooiweekend, kwam deze week het laag geklasseerde Hulzense Boys op bezoek.
Vooraf was de voorspelling dat er voornamelijk op de helft van de tegenstander gespeeld zou worden. En dit kwam al vrij snel uit, omdat het kwaliteitsverschil groot was. Sporadisch kwam ook de tegenstander eruit. Er werden vele kansen gecreëerd, wat natuurlijk positief is. Maar daarentegen zijn er ook vele kansen gemist. Dit kan en mag beter in het vervolg. Uiteindelijk werd het ‘slechts’ 6-1 in het voordeel van de Oldenzalers. Volgende week staat er een uitwedstrijd gepland tegen Juventa’12.
Foto: Sam Platvoet neemt een hoekschop. (gemaakt door Gerrit Snippert)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube