Nieuws

Quick’20-2 tegen Achilles’12-2 gestaakt in de blessure tijd

maandag 4 april 2016 - Senioren


De wedstrijd van deze competitie ronde was de wedstrijd van de waarheid.De ploeg uit Oldenzaal stond 1 punt voor op de ploeg uit Hengelo,en met nog eens 7 ploegen met maar 1 punt onderling verschil op de ranglijst. Zij waren allemaal kandidaat voor plek 11 en 12 op de ranglijst dit betekend voor het competitie verloop een nacompetitie tegen de periode kampioenen van de reserve eerste klas voor een behoud in de reserve hoofdklasse.

 

Quick’20 begon geconcentreerd en gretig aan de wedstrijd en scoorde de 1-0 door J.van Breemen en de 2-0 door J.olde Monninkhof op de juiste  momenten in de wedstrijd.Naar mate de eerste helft verstreek vergat de ploeg de vele kansen te benutten en uit te lopen naar de 3-0 en 4-0.Achilles’12 scoorde vlak voor de rust uit het niets de 2-1,en dit was tevens de ruststand.

 

De tweede helft was geen kopie van de eerste helft Quick’20 ging achteruit voetballen en met veel balverlies maakte het zich zelf moeilijk. Achilles’12 kreeg enkele goede kansen op de gelijkmaker.

Het was toch uit eindelijk de ploeg uit Oldenzaal die met enkele uitvallen en weer wat gemiste kansen de stand door C.Kip 3-1 en S.Kosters naar 4-1 tilde.

 

In de blessure tijd een minuut voor het einde was er een vervelend incident een speler van Achilles’12 ging helemaal over de rooie tegen een beslissing van de goed leidende scheidsrechter.Deze voelde zich niet meer veilig en legde de wedstrijd stil voor een afkoeling van 15 minuten.Maar besloot toen als nog de wedstrijd niet meer uit te spelen.

 

Opstelling Quick’20.

G.Krukkert,R.Goorhuis,R.Hoogma,S.Bos,J.hoge Venterink,N.Keizer[L.Davina]S.Kosters,C.Koopman,J.van Breemen,Jolde Monninkhof,B.Iepma[C.Kip]

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube