Nieuws

Solide overwinning Quick’20 C6 op Suryoye-Mediterraneo C1

zaterdag 2 april 2016 - C6


De volgende overwinning is binnen. Tegen de nummer een-na-laatst werd een solide 2-1 overwinning geboekt. We doen nog volop mee voor de bovenste plaatsten!
Statistieken
Einduitslag: 2-1
Ruststand:   1-0
Scheidsrechter: Louis Brouwer
Vlagger Quick: vader van Joost
Afwezig: Dirk en Huub (beiden met rugblessures)
Wissel eerste helft: Thijs o. W.
Wissel tweede helft: Maarten (10 minuten voor tijd weer gewisseld voor Thijs N.)

 

Verslag 1e helft

Quick domineerde en speelde solide. De verdediging stond als een huis, Mediterraneo liep zich steeds stuk. Zelf creëerden we de nodige kansen, de eersten al na 4 minuten voor Nick en Pim. In de 10e minuut gaf Ivo een heerlijke pass door het centrum van de verdediging op Nick die op de keeper dacht af te gaan, maar een struikelpartij gooide roet in het eten. Na een kwartier kwam Mediterraneo voor het eerst gevaarlijk door, maar het schot vloog net over het doel. En combinatie tussen Maarten en Ivo leverde ook een grote kans op, maar Ivo’s bal (ineens op de pantoffel) ging net naast. Ook een kans voor Twan ging er niet in. Maar toen was het in de 24e minuut de beurt aan Benk ‘de tank’: hij slalomde door de verdediging heen, zette een een/tweetje op met Maarten en schoot de bal onberispelijk in de rechter benedenhoek: 1-0.
Ook de resterende minuten in de 1e helft waren voor Quick. Twee afstandsschoten van Maarten en een kans voor Twan gingen er echter niet in.
Verslag 2e helft

De 2e helft begon met een redelijke kans voor Mediterraneo, maar de bal ging naast. Daarna was de 2e helft eigenlijk een copie van de 1e helft. Quick domineerde, Mediterraneo liep zich elke keer weer stuk. We stonden als team goed opgesteld. Zelf creërden we weer de nodige kansen. Eerst in de 39e minuut voor Ivo, die twee minuten later alsnog leek te scoren. Zijn vlammande schot werd echter schitterend door de keeper tot een corner verwerkt. Deze corner werd genomen door Nick. Hij legde bal panklaar op de pantoffel van Benk ‘de tank’. Hij nam de bal ineens op de schoen en deze plofte onhoudbaar tegen de touwen: 2-0. Alweer een prachig doelpunt.

Mediterraneo wist nu dat ze meer druk naar voren moesten zetten. Dat leverde een paar kansen op, maar Jord stond goed op zijn post. Toch waren de meeste kansen voor ons. Een boogbal van Twan werd van de lijn gehaald, en schot van Ivo (na een een/tweetje met Twan) ging net naast.
De wedstrijd kabbelde daarna voort. Totdat ineens in de 66e minuut een bal vanuit de verdediging van Mediterraneo naar voren werd gespeeld en door een rare stuiter zomaar bij de spits van Mediterraneo terechtkwam. Hij kon alleen op het doel af en schoot de bal beheerst in de linkerhoek: 2-1.

Verder lieten we het gelukkig niet komen. Sterker nog, de kansen die nog kwamen waren voor ons. Het schot van Maarten werd echter gestuit door de keeper en de vrije trap van Nick ging over.

Samenvattend: een solide overwinning in een zeer sportieve wedstrijd, die overigens uitstekend werd gefloten. Compliment aan de scheidsrechter. Volgende wedstrijd: volgende week zaterdag, uit tegen Enschedese Boys C2D. Anvang 09.00.

Man van de wedstrijd: Benk.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube