Nieuws

Quick’20 snakt weer naar een overwinning

donderdag 31 maart 2016 - 1e selectie


Voorbeschouwing Rigtersbleek – Quick’20 op 3 april 2016

Quick ’20 snakt weer naar een overwinning

 

Na 2 nederlagen op rij wordt het tijd dat er weer een wedstrijd wordt gewonnen.

Uit de laatste 4 wedstrijden haalde Quick’20 slechts 3 punten en de 3e periode is niet goed begonnen met 1 overwinning en 2 nederlagen.

 

Tegenstander Rigtersbleek haalde uit de laatste 4 wedstrijden 7 punten en bracht daarmee haar puntentotaal van 6 uit 16 op 13 uit 20 !!!!

Rigtersbleek heeft in de 3e periode 2 van de 3 wedstrijden gewonnen en 1 verloren.

 

Om bij de statistieken te blijven. Bij Quick’20 valt op dat er de eerste 11 wedstrijden niet werd verloren met 8 x winst en 3 x gelijk. Daarna werd er 2 x achtereen verloren en volgden er weer 3 overwinningen, dus na 16 duels liefst 11 overwinningen en inmiddels na 20 wedstrijden 12 x winst, 3x gelijk en 5 x verlies.

 

Na 20 gespeelde wedstrijden staat Quick’20 met 39 punten 3e op de ranglijst met een doelsaldo van plus 28.

Het kan niet vaak genoeg worden herhaald, als Quick’20 3e eindigt in de competitie dan heeft het recht op 2 nacompetitiewedstrijden voor promotie uit de Hoofdklasse naar de nieuwe Topklasse Zondag, want dan neemt het een periodetitel over van Juliana’31 of Be Quick 1887, met als uitgangspunt dat 1 van die 2 kampioen wordt en met de wetenschap dat beide teams al een periodetitel hebben.

 

Quick’20 wil natuurlijk graag ook de 2e wedstrijd dit seizoen tegen Rigtersbleek winnen na de overtuigende thuiszege met 4 – 0. Een derby is altijd anders en Rigtersbleek is na een snelle inhaalrace druk bezig om directe degradatie uit de Hoofdklasse te ontlopen. De ploeg staat nu 13e met 3 punten achterstand op nr. 12 Achilles 1894 en 9 punten achter op nr. 11 Rohda R. De nrs. 13 en 14 degraderen rechtstreeks naar de 1e klasse en de nrs 11 en 12 hebben een kleine kans op handhaving via een hele lange nacompetitie.

 

Rigtersbleek zal er alles aan doen om de laatste strohalm te grijpen in de strijd tegen degradatie.

Quick’20 wil tonen dat het nog steeds goed kan spelen zoals dit seizoen al vaak is bewezen en wat zou er een betere ontknoping zijn dit seizoen dan plaatsing voor de nacompetitie voor promotie naar de Topklasse.

 

Zondag a.s regelt supportersvereniging Black and White een FIETSTOCHT naar de derby in Enschede. Aanwezig clubgebouw 11.00 uur met koffie en daarna op de fiets voor een prachtige fietsroute met een mooie tussenstop onderweg.

SUPPORTERS zijn van harte welkom, zodat onze hoofdmacht de broodnodige ondersteuning krijgt tijdens de

 

Derby Rigtersbleek – Quick’20

 

Zondag 3 april G.J. van Heekstraat 15 te Enschede

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube