Nieuws

Quick’20 D1 lijdt pijnlijke nederlaag

donderdag 31 maart 2016 - D1


Quick ’20 D1 heeft zaterdag een voor dit seizoen zeldzame nederlaag moet incasseren. Tegen Excelsior ’31 kon de hard strijdende ploeg een late en ongelukkige 2-0 nederlaag niet voorkomen. Doordat de Oldenzalers de mogelijkheden niet wisten te benutten, bleef het lange tijd 0-0 en leek een gelijkspel het maximaal haalbare. Vlak voor tijd kantelde een prachtig doelpunt van Excelsior ’31 de wedstrijd. Helaas…

Soms heb je dagen dat het allemaal net niet wil lukken. Vandaag zou één van de dagen worden blijkt achteraf. Waren de gedachten dan al voorzichtig bij NEO? Nee, totaal niet, gezien de strijdlust bij de jongens!

Doordat aan beide kanten uitermate goede verdedigers staan geposteerd, is het een wedstrijd waarin de kansen schaars zijn. Telkens is er weer een uitermate knappe ingreep. Door enkele pogingen van afstand is Quick ’20 toch de meest gevaarlijke ploeg. Echter een kans van onder andere Guus Wolters stuitert net naast.
Vlak voor rust is er plots de grote mogelijkheid voor de Oldenzalers! Guus Wolters stuurt Wes de Louw de diepte in met een geweldige steekpass. Helaas is de afronding niet precies genoeg en wordt in een rebound een misschien wel nog grotere kans niet omgezet in een doelpunt. Een moment dat achteraf misschien wel beslissend blijkt te zijn…

De 2e helft wordt gestart met een 0-0 stand op het scorebord. Quick ’20 vliegt er boven op en grijpt de Rijssenaren bij de spreekwoordelijke strot. Snel hebben we de bal steeds weer terug, echter ook steeds zijn we in de beslissende fase niet alert genoeg om te handvol mogelijkheden te benutten (mede door sterk verdedigend werk van Excelsior ’31).
Daar waar Quick ’20 niet profiteert van de kansjes die er zijn, wordt door Excelsior ’31 de vrijwel enige buitenkans van de wedstrijd wel benut. Een geweldige vrije trap vanaf 30 meter vlieg hoog in het doel binnen! Een wereldgoal waar eigenlijk enkel voor geklapt kan worden…
Wanneer luttele minuten later vanuit de counter ook nog de 2-0 valt, is het verzet van de jongens gebroken.

Een pijnlijke 2-0 nederlaag, een slecht begin van het paasweekend, maar een duidelijke boodschap; of herpakken en er zaterdag staan, of in de put blijven zitten… De keuze is voor onze toppers niet zo moeilijk! Een trotse koploper zal zaterdag vol passie en strijd het veld in gaan tegen NEO D1.

Ons motto vanaf dag 1 is niet voor niets “LET’S MAKE HISTORY!”

Scoreverloop
51′ – 1-0 – Speler Excelsior ’31 D1
53′ – 2-0 – Speler Excelsior ’31 D1

 

Voor foto’s ga naar;

http://quick20d1.weebly.com/excelsior-31-d1—quick-20-d1-26-03-2016.html

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube