Nieuws

Quick’20 F1: Deelname int. Toernooi in Loosdrecht

dinsdag 29 maart 2016 - F1


Op 28 maart heeft Quick’20 F1 deelgenomen aan het jaarlijks georganiseerde internationale toernooi in Loosdrecht.
Met wederom een sterk deelnemersveld van 24 teams uit verschillende landen, was het een geslaagde dag. Er werden 8 wedstrijdjes van ieder 15 minuten gespeeld. Het was een toernooi waar de jongelingen veel geleerd hebben, door wedstrijdjes te spelen met veel weerstand en om te gaan met spanning, strijd en betere tegenstanders. Uiteindelijk werd er op de 20e plaats geëindigd, maar het belangrijkste was dat er voor een groot deel ervaringen en leermomenten opgedaan werden. Daarnaast kreeg het team ook de sportiviteitsprijs in ontvangst. Komende zaterdag op 2 april om 10.00, komt Hulzense Boys op bezoek voor de hervatting van de competitie.
FOTO > Sam Blokhuis na zijn doelpunt samen met Joran Alberts. (gemaakt door Gerrit Snippert)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube