Nieuws

Quick’20 F1 zet goede reeks voort

donderdag 24 maart 2016 - F1


Op 5 maart moesten de Oldenzalers op bezoek in Hardenberg (HHC). Dit werd een moeizame wedstrijd, mede doordat er niet sterk begonnen werd. Wel kwam men op een voorsprong van 0-2. Door een knullige tegendoelpunt (1-2), werd het nog spannend en kon er in de slotfase toch gelijk gemaakt worden. Helaas dus toch onnodig puntverlies.
De week erop werd er in tegenstelling in voorafgaand duel erg fel en goed begonnen op sportpark Vondersweijde. Met veel inzet kwam Quick’20 veel aan de bal en zagen de toeschouwers mooie acties en samenspel van het team. Verdedigend stond het goed en voorin ontstonden veel kansen. Het werd uiteindelijk 2-0 voor de zwartwitten.
Hierna was er een uitwedstrijd gepland tegen NEO (19 maart). Het werd een wedstrijd waarin alles werd gedaan om Quick’20 af te stoppen. Desondanks liet Quick’20 zich niet gek maken en werd hier goed weerstand tegen geboden. Ten slotte gaf de kwaliteit de doorslag en werd wederom ook deze wedstrijd winnend afgesloten, 0-3.
Op 26 maart speelt Quick’20 F1 het jaarlijks internationaal toernooi van Joer in Loosdrecht. Hierin zullen hopelijk veel geleerd en stappen gemaakt worden in de individuele ontwikkeling van elke speler. De week daarop, op 2 april, zal de competitie weer hervat worden met een thuiswedstrijd tegen Hulzense Boys – 10.00 uur.
foto door Gerrit Snippert

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube