Nieuws

Quick’20 C1 pakt met moeite 1 punt

maandag 21 maart 2016 - C1


Waar de vorige wedstrijd een heuse topper was moest er vandaag (19-03-16) tegen Blauw Wit 34 uit Leeuwarden. Van de uitwedstrijd wisten we nog dat Blauw Wit zou inzakken op eigen helft. Een reden voor ons op het baltempo hoog te houden en snel de voorwaartsen aan te spelen.
De eerste helft begon en de vooraf bedachte tactiek van Blauw Wit kwam uit. Ze zakten meteen in op eigen helft en de ruimte werden klein gehouden. We creëerden heel weinig en zaten niet echt in de wedstrijd. Het op de counter spelende Blauw Wit kwam er af en toe gevaarlijk uit en het was dan ook riskant om teveel risico te nemen. We moesten erg geconcentreerd blijven om niet in het mes te lopen. We kregen wel 1 kans maar deze ging er helaas niet in. Ruststand 0-0.
In de rust aangegeven dat we nog hoger tempo moesten gaan spelen en dat we wat feller moesten zijn in de duels. Ook moesten we zorgen dat we achterin goed geconcentreerd bleven.
De tweede helft begon Blauw Wit met wat meer druk vooruit en we kwamen niet in de wedstrijd. Teveel spelers haalden niet de vorm van afgelopen week en het werd er niet beter op. De kansen bleven schaars en Blauw Wit counterde naar de 0-1. Balverlies op de tegenstander z’n helft leidde de treffer in. Er maaide nog iemand langs de bal heen en hun linksbuiten kwam schuin alleen voor de keeper en scoorde. Daarna zijn we alles of niets gaan spelen en kreeg Blauw Wit nog een 2-tal goede kansen op de 0-2. Deze werden echter niet benut en zodoende bleven we hoop houden. De laatste minuut ging in en Bas speelde een diepe bal op Jesse, hij kreeg de bal wat fortuinlijk voor de voeten maar scoorde wel, 1-1 in de laatste minuut. Daarna vloog het spel nog heen en weer en kregen we allebei nog een kans maar het bleef bij 1-1.
Voor de wedstrijd hadden we het idee dat we deze pot moesten winnen maar achteraf gezien mogen we blij zijn met een punt. Een wedstrijd om snel te vergeten en weer verder vooruit te kijken naar de volgende wedstrijd. Na de pasen spelen we uit tegen sc Enschede. Bovenin word het weer ongemeen spannend want GVAV en ATC wonnen allebei en staan op 3 punten achterstand. Voor de mensen die dachten dat we er al waren….. die hebben het goed mis. Het word nog ongemeen spannend.
Scoreverloop
53’ 0-1, 70’ Jesse (Bas) 1-1

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube