Nieuws

Quick 5 wint voor 2e keer dit seizoen van Saasveldia

maandag 21 maart 2016 - Senioren


Na een aantal wedstrijdverslagen te hebben overgeslagen i.v.m. een defect toetsenbord zijn we er weer. Na de winterstop 2 keer verloren en 2 keer gewonnen. Vandaag mogen we aantreden tegen het laag geklasseerde Saasveldia. Saasveldia vroeg of de wedstrijd eerder kon beginnen i.v.m. de thuiswedstrijd van FC Twente. Voor ons geen probleem, maar voor Saasveldia blijkbaar wel? Huh? Ja. Toen de wedstrijd begonnen hadden ze nog maar 9 spelers.

Het was dus zaak om dus snel toe te slaan en dat deed Jan. Hij kopte een voorzet van Bertjan onhoudbaar tegen de touwen. Kort daarna was het Ties die zijn eerste goal van het seizoen maakte. Na een hele mooie aanval over links via Valentijn, Arie, Boerie, BvR, schoot hij de bal onderkant lat binnen. Geen houden aan voor de keeper. Kort na de aftrap was het Bart Helthuis die een belangrijk duel won op het middenveld. Met de buitenkant van zijn skischoen stuurde bij Koen de diepte in. En het was Vink die de bal van uit een bijna onmogelijke hoek binnen schoot. Tom L. stond er veel beter voor, maar toch probeerde hij het zelf. Ongebruikelijke actie, maar als je scoort heb je altijd gelijk.

Inmiddels stond Saasveldia met 10 man op het veld. Hier hadden we plotseling heel veel moeite mee, want Matthieu vond het nodig om een tegenstander, binnen de 16, naar de grond te werken. Na deze harde charge van achteren, kon de verder prima fluitende scheidsrechter, niets anders dan een penalty toe kennen. Deze werd slecht ingeschoten, maar in de tweede instantie toch nog binnen gewerkt: 1-3. Hier warden we een beetje nerveus van. Wat al snel leidde tot de 2-3. Geklungel en mis communicatie in de verdediging leidde dit doelpunt in. En tot overmaat van ramp werd het vlak voor rust nog 3-3. Een werkelijk waar fantastisch schot van 25 meter vloog over Sebas. Tijd voor thee.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube