Nieuws

De derby tussen TVC’28-2 en Quick’20-2 onbeslist

maandag 21 maart 2016 - Senioren


Quick’20 moest op bezoek in Tubbergen voor de derby tegen TVC’28 het zijn altijd wedstrijden die anders zijn dan andere wedstrijden.Ook deze zondag een wedstrijd met twee gezichten, de eerste helft was in het voordeel van de ploeg uit Oldenzaal en deze scoorde de 0-1 dit was ook de ruststand.De tweede helft was voor de ploeg uit Tubbergen die na een keer de paal en de lat de gelijkmaker van  1-1 liet aantekenen. Na enkele kansen van beide ploegen bleef de stand 1-1 dit was tevens de eindstand.

 

Opstelling Quick’20:

G.Krukkert,R.Goorhuis,R.Hoogma,J.hogeVenterink,C.Goorhuis[G.Brand]L.Stolker[S.Bos]S.Kosters,

J.olde Monninkhof,J.van Breemen,T.Nuchelmans[G.Nijhof[C.Koopman]B.Iepma.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube