Nieuws

Quick’20-2 thuis onderuit tegen DVC’26-2

maandag 14 maart 2016 - Senioren


Quick’20-2 deed zondag slechte zaken tegen een matige ploeg uit Didam.De ploeg uit Oldenzaal had nog wat goed te maken toen er kansloos werd verloren in Didam.In de 4 minuut van de wedstrijd was het al een gelopen wedstrijd een cadeautje van de keeper van Quick’20 werd door DVC’26 op een briljante wijze afgestraft, en bracht de stand op 0-1

Op een dramatisch hoofdveld waar ook nog voor de wedstrijd enkele gaten moesten worden gedicht, probeerde Quick’20 de gelijkmaker te forceren, maar het kappen en draaien stond gelijk aan het onderuit gaan met veel balverlies, DVC’26 met een gesloten verdediging hanteerde de lange bal en met hun uitvallen waren ze een moeilijk te bespelen ploeg.De 0-2 was dan ook een kwestie van tijd en deze stond dan ook in de 28 minuut op het scorebord, dit was ook de ruststand

De tweede helft het zelfde beeld een tegen zich zelf voetballende en ploeterende ploeg uit Oldenzaal en de tegenstander uit Didam in een luie stoel, deze keek er na en scoorde op zijn tijd hun 0-3.

Voor a.s. zondag staat de moeilijke uitwedstrijd tegen het altijd lastige TVC’21 in Tubbergen op het programma.Quick’20 zal zich dan van een totaal andere zijde moeten laten zien om deze derby goed te overleven.

Opstelling Quick’20:

L.Iepma,R.Goorhuis,S.Kosters[C.Kip]S.Bos,J.hoge Venterink,K.Winkelhuis,J.van Breemen,L.Jansink[F.Vaanholt]L.Beckmann[B.Moes]J.olde Monninkhof,B.Iepma.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube