Nieuws

Quick’20 voor zware opgave uit bij Silvolde

vrijdag 11 maart 2016 - 1e selectie


Afgelopen week kreeg de hoofdmacht van Quick’20 een fikse tegenvaller te verwerken. Aanvaller Tim Zwienenberg brak afgelopen dinsdag tijdens de training op ongelukkige wijze zijn kuitbeen en is waarschijnlijk de rest van het seizoen uitgeschakeld. Zijn been blijft 6 weken in het gips en daarna begint de revalidatie. De laatste speeldag van de competitie is 2e Pinksterdag, maandag 16 mei.

We wensen Tim een voorspoedig herstel en hopen dat hij ook in de toekomst weer van onschatbare waarde zal zijn voor de 1e selectie. We hebben genoten van jouw spel en vele, fraaie doelpunten in de huidige competitie.

Quick’20 is de 3e en laatste periode goed begonnen met een 3 – 0 thuiszege op Alverna. Met uitzondering van de eerste 20 minuten domineerde Quick de wedstrijd en de overwinning was volledig verdiend.

Zondag a.s zullen de mouwen goed opgestroopt moeten worden tegen Silvolde, dat het heel knap doet in het 1e seizoen in de Hoofdklasse C met een  4e plaats op de Standenlijst.

Van de thuiswedstrijd weten we dat het een moeilijk te bestrijden team is, dat over diverse ervaren “geslepen” spelers beschikt die de klappen van de zweep wel kennen.

Quick’20 speelde thuis met 2-2 gelijk en de gelijkmaker van Silvolde viel ver in blessuretijd en een late tegengoal is iets wat Quick dit seizoen helaas vaker is overkomen.

Op de site van Silvolde staat dat Quick toen misschien wel meer verdiende qua veldspel en doelkansen, feit is dat Silvolde zeer goed partij gaf en tot het einde bleef knokken voor een goed resultaat.

 

Silvolde doet het ook goed tegen de koplopers. Van Juliana’31 werd uit wel verloren, tegen Be Quick 1887 werd zowel uit als thuis gelijk gespeeld. Ook Hollandia, dat gelijk staat met Silvolde, werd verslagen en van Quick’20 werd ook 1 pnt mee naar huis genomen. Silvolde zal ook tegen de huidige koploper Quick’20 een goed figuur willen slaan.

Quick’20 staat voor een moeilijke taak om zondag 1 of meer punten te behalen. De spelers moeten goed beseffen dat ze verder moeten zonder de zwaar geblesseerde Tim Zwienenberg. Wie zijn invaller ook is, grijp deze unieke kans voor de laatste 8 wedstrijden van dit seizoen en Quick’20 laat zien dat we eenheid uitstralen en overweg kunnen  met deze onvoorzienbare situatie!!!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube