Nieuws

Quick’20-2 verliest bij koploper in Nijmegen

maandag 7 maart 2016 - Senioren


Quick’20 moest op bezoek bij koploper Orion-2 deze ploeg staat een straatlengte voor in de reserve hoofdklasse, en een kampioenschap daar is aanstaande.

Na een goede reeks van overwinningen in de laatste tweede periode was de motivatie van de ploeg uit Oldenzaal dit voort te zetten met de ingang van de derde periode en de koploper in eigen huis onderuit te halen.

Quick’20 begon goed en scherp spelend tegen Orion en was de ploeg die voetballend de overhand had.Met twee kansen en geen kans voor Orion ging het mis in de 44 minuut.Een domme actie achterin met de spel hervatting van de keeper en een speler was het Orion dat uit dat cadeautje scoorde en de russtand op 1-0 bracht.

De tweede helft een aandringend en scherp spelend Quick’20 op jacht naar de gelijkmaker, maar een stug en hard verdedigend Orion gaf geen krimp.De 1-0 bleef op het scorebord en de ploeg uit Oldenzaal ging met deze nipte maar onnodige nederlaag naar huis.

Opstelling:

Vis,C.Goorhuis,J.hoge Venterink,C.Goorhuis,G.Brand,K.Winkelhuis,S.Bos[R.Groenewold] S.kosters,J.van Breemen,J.olde Monninkhof,L.Beckmann[B.Moes]

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube