Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20-Alverna

vrijdag 4 maart 2016 - 1e selectie


Quick’20 speelt de 1e zondag van maart thuis tegen Alverna

Quick heeft wat goed te maken na het onnodige verlies van twee weken geleden in Meppel tegen MSC. Het is dringen aan de top van het klassement en om mee te blijven doen om het kampioenschap zal de ploeg er tegen Alverna vol tegenaan moeten.

De weersomstandigheden hebben een wat vertekend beeld gegeven op de ranglijst. Quick miste nog geen wedstrijd nu bij slechte omstandigheden uitgeweken kan worden naar veld 2 en bezet dan ook nog altijd de 2e plek op de ranglijst, 1 punt achter Be Quick. Nummer 3, Juliana’31 heeft 3 punten minder dan de koploper, maar heeft 2 wedstrijden minder gespeeld en ligt dan ook nadrukkelijk op de loer. De huidige nummer 1 Be Quick verspeelde afgelopen weekend 2 punten door in Silvolde te blijven steken op een 0-0 gelijkspel, hetgeen maar aangeeft dat er nog van alles mogelijk is in dit 3e en laatste deel van de competitie.

Be Quick werd in Silvolde wel winnaar van de 2e periode in de Hoofdklasse C!!

Quick’20 speelt graag op het nieuwe kunstgrasveld 2, waarnaar bij afkeuring hoofdveld 1 wordt uitgeweken. Of er zondag op het hoofdveld kan worden gespeeld is nog onzeker, feit is dat veld 1 altijd keuze nr. 1 moet zijn, gezien ook de prachtige entourage die de toeschouwers van Quick’20 zo waarderen.

Na de thuiswedstrijd tegen MSC, 2-2, haalde Quick de week erna ook 1 punt, 0-0, uit bij Alverna, de tegenstander van vandaag. Alverna uit Wijchen, speelt dit seizoen voor het eerst in de hoofdklasse. Het is een echte middenmoter, die grossiert in gelijke spelen, 7 uit 16. De statistieken leren dat het voor Quick nog een hele kluif zal worden om tegen die ploeg te scoren. Overduidelijk zit achterin het slot goed op de deur, gelet op het feit dat Alverna de op 1 na minst gepasseerde defensie heeft tot nu toe met slechts 17 tegengoals, Be Quick heeft er 16 tegen en Quick’20 18. Voorin legt de ploeg het duidelijk af tegen Be Quick en Quick’20, die allebei het meeste scoorden in de Hoofdklasse C, 46x en Alverna 27x.

Uit bij Alverna had Quick’20 het moeilijk en mocht het blij zijn met de eindstand van   0-0. Alverna speelde toen frank en vrij en heeft meerdere technisch zeer goede voetballers.

Quick’20 zal ook de 3e periode goed van start moeten gaan en als iedereen zijn normale niveau haalt is het reëel te stellen dat  er 3 punten worden behaald in Oldenzaal.

In de rust betreden de talenten van F 8 het veld om u te trakteren op een onderlinge wedstrijd.

Wedstrijdsponsor is KIP Installatietechniek uit Oldenzaal

Quick’20 – Alverna

Zondag 6 maart 2016 om 14:00 uur

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube