Nieuws

Quick’20 neemt voortijdig afscheid van Niels van ’t Hoog, trainer van ZO2

donderdag 3 maart 2016 - Senioren


Niels was afgelopen seizoen trainer van A1 en voor het eerst dit seizoen trainer van een seniorenteam. Omdat hij alleen nog maar ervaring had met junioren had Niels de technische commissie afgelopen seizoen gevraagd of hij dit seizoen zondag 2 van oefenstof mocht voorzien om zodoende ervaring op te doen met senioren.

Ondanks de goede resultaten die behaald werden met het tweede team was de technische commissie niet geheel tevreden over een aantal zaken. Afspraken die gemaakt waren met de technische staf van zondag 1, van A 1/ A2 en de technische commissie werden niet nageleefd en waren voor de TC reden om met Niels in gesprek te gaan. In dit gesprek gaf Niels zelf al aan dat hij ons volgend seizoen ging verlaten. Daarbij is hij door de TC nogmaals gewezen op de gemaakte afspraken en de verwachting uit gesproken dat hij het seizoen goed af zou ronden. Helaas werden afspraken wederom niet nageleefd waarop de TC in overleg met diverse partijen het afgelopen weekend heeft besloten het contract per direct te beeindigen.

Er wordt op dit moment nader afgestemd hoe deze positie de rest van het seizoen in te vullen waarbij diverse personen al hebben aangegeven te willen en te kunnen helpen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube