Nieuws

Arsenal completeert deelnemersveld voor Internationale E-toernooi

woensdag 2 maart 2016 - Jeugd


Met de definitieve bevestiging van de komst van topploeg Arsenal is het deelnemersveld voor het 5de Internationale E-toernooi van Quick ’20 op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016 compleet. Meer dan 300 jongens van maximaal 10 jaar verdeeld over 28 ploegen uit maar liefst 10 landen gaan dat weekend weer strijden om de bokaal op Sportpark Vondersweijde in Oldenzaal.

Deelnemersveld 2016

Experts spreken al over 1 van de best bezette, onder 11 jaar, toernooien in Nederland met oa topploegen als:

  • Nederland: PSV, FC Twente, PEC Zwolle en uiteraard Quick ’20 E1
  • België: RSC Anderlecht (winnaar 2014), Club Brugge (winnaar 2015), KAA Gent (winnaar 2011 en 2012)
  • Duitsland: VFL Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach, Schalke ’04 en Red Bull Leipzig.
  • Denemarken: FC Kopenhagen
  • Zweden: Hammarby IF
  • Finland: TSP Turku en HJK Helsinki
  • Engeland: Arsenal en Blackburn Rovers
  • Tsjechië: Slavia Praag
  • Rusland: Lokomotive Moskou
  • Qatar: Aspire Academy

 

Voor het volledige deelnemersveld check ook https://www.quick20.nl en http://www.e-toernooi.nl

Nieuwe stersponsoren

Trots zijn we ook dat het toernooi steeds meer waardering krijgt ook van de sponsoren. Hoofdsponsor Impulse Info Systems verlengde het contract en daarnaast schoven als nieuwe stersponsor aan Pré Pain, Infotopics, Verbeek & Bornebroek, De Vos Diensten die naast bestaande partners als Huuskes, Jumbo Kuipers, Brookhuis Busreizen, Drukkerij Tesink en Bakkerij Roeland weer zorgen voor een sluitende begroting.

Gastgezinnen gezocht!

Elk jaar kunnen we gelukkig rekenen op gastgezinnen die 2 of meer kinderen voor 1, 2 of soms zelfs 3 dagen onder willen brengen. We krijgen ontzettend veel leuke reacties van zowel de gastgezinnen als van de spelers en de begeleiding over deze vorm van opvang. Ook dit jaar zoeken we weer vele gastgezinnen. Lijkt het je leuk om als gastgezin op te treden mail dan naar e.toernooi.quick20@gmail.com.

 

Loting donderdag 7 april a.s.

Onder toeziend oog van notaris Bart Riteco en geholpen door voormalige Quick ’20 talenten Justin Hoogma (nu Heracles Almelo), Tijs Velthuis en Thom olde Weghuis (nu FC Twente Voetbalacademie) zal op donderdag 7 april om circa 20:00 uur de loting plaatsvinden in de kantine bij Quick ’20. Voorafgaand aan de loting zullen oa Quick ’20 E1, ATC ’65 E1 en waarschijnlijk de ploegen van FC Twente en PEC Zwolle een oefentoernooitje spelen. Tijdens de loting zullen ook de (nieuwe) sponsoren worden voorgesteld.

VOOR VRAGEN:

Bas Wolters

redactie@quick20.nl

+31 6 20540106

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube