Nieuws

Quick’20 F3 naar halve finale in de beker

dinsdag 1 maart 2016 - F3


Quick’20 F3 heeft afgelopen zaterdag 27 februari de halve finale in de beker bereikt. Doordat maar liefst 5 spelers op skivakantie waren stond er een samengesteld team in het veld, met spelers uit 4 verschillende F-teams. Desondanks werd de uitwedstrijd tegen Vogido F2 vrij gemakkelijk met 1-6 gewonnen. Bij rust stond het al 0-4, in de tweede helft werd er slordiger gespeeld en moesten wij nog een tegendoelpunt incasseren. Keeper Bas (F7) hield met een paar fantastische reddingen Vogido nog 3 keer van scoren af. Het was al met al een dik verdiende overwinning. Bas, Sem, Sam, Ferre en Kick: bedankt voor het meespelen, Tim bedankt voor de mede-coaching!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube