Nieuws

Quick’20-2 naar de laatste acht in de beker

maandag 29 februari 2016 - Senioren


Quick’20-2 heeft zijn bekerwedstrijd met als tegenstander F.C.Winterswijk-2 glansrijk gewonnen.

De ploeg uit Winterswijk werd met 7-0 naar huis gestuurd.Quick’20 scoorde in de eerste helft maar een keer door J.W.Kamp tegen een stug en een alleen maar verdedigend F.C.Winterswijk,dat gekomen was voor een penalty beslissing.

In de tweede helft ging de ploeg uit Oldenzaal 3 -3-4 spelen en de ploeg uit Winterswijk ging wat minder verdedigend spelen.Quick’20 ging los en scoorde door R.oude Velthuis de 2-0,de 3-0 door J.van Breemen,de 4-0 door K.Winkelhuis,de 4-0 en de 5-0 door J van Breemen en de 7-0 door

R Goorhuis.

 

Opstelling Quick’20-2

L.Iepma,S.Bos,R.Hoogma,J.Leenders,J.hoge Venterink[K.Winkelhuis]J-W.Kamp,J.van Breemen,S.Kosters,R.oude Velthuis,L.Beckmann[J.olde Monninkhof]B.Iepma[R.Goorhuis]

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube