Nieuws

Nieuwe website www.quick20.nl live

zondag 28 februari 2016 - Algemeen


Achter de schermen is er het afgelopen half jaar door de werkgroep internet bestaande uit Wim Kollerie, Pieter van Veelen en Arthur Lupker in samenwerking met Desiree Broekman en verdere leden van Team Communicatie hard gewerkt aan de nieuwe website. We zijn er dan ook supertrots op dat deze nu live is gegaan op https://www.quick20.nl

Waarom een nieuwe website?

De oude website was echt aan vervanging toe! De uitstraling was niet meer geheel van deze tijd, koppelingen konden niet meer goed worden gemaakt met ander systemen en met name het zogenaamde contentmanagement-systeem voldeed absoluut niet meer. De werkgroep heeft op basis van een korte inventarisatie een functioneel ontwerp gemaakt op basis waarvan buro BAM! de ontwerpen heeft gemaakt. Het internetbureau Brandcube heeft vervolgens de website gebouwd waarna de diverse content kon worden geplaatst.

De nieuwe website!

Kortom voor nu weer een hele frisse uitstraling en een veel beter en makkelijker te onderhouden site. Alle teams hebben een eigen pagina waarop programma, uitslagen en standen zijn te vinden en we hopen uiteraard dat er binnenkort ook vele verslagen en foto’s terug te vinden zijn.

Toekomst

De site is echter nog niet klaar. Na deze 1ste release gaan we de komende periode mede op basis van jullie input doorontwikkelen, wordt er gekeken naar de mogelijkheden van koppeling aan een eigen APP en ook naar verdere koppelingen.

Neem een kijkje en lever input

Wij hopen uiteraard dat jullie het ook allemaal een mooie site vinden. Zou mooi zijn als jullie in ieder geval allemaal een kijkje nemen op https://www.quick20.nl, jullie mogelijke content (verslagen – foto’s) is van harte welkom maar uiteraard zijn kritische opmerkingen, suggesties of verdere vragen ook van harte welkom via website@quick20.nl

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube