Nieuws

Goede start Quick’20 F1

zondag 28 februari 2016 - F1


Na een sterke voorbereiding kon er eindelijk weer gestart worden met de competitie. In de eerste ontmoeting kwam Borne op bezoek. In de beginfase werd er te weinig energie geleverd, waardoor de bezoekers op voorsprong kwamen. Nog voor rust werd dit hersteld en kwamen de jongelingen van Quick’20 op vervolgens een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk scoorden de bezoekers nog een aansluitingstreffer, maar verder dan dit kwamen ze niet. 3-2 winst! (foto)
Volgend bezoekende team was Excelsior’31. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, maar door een sterk begin, waarin gedurende de hele wedstrijd met zeer veel inzet i.c.m. goed spel gespeeld werd, was Quick’20 vrijwel de hele wedstrijd de sterkere. Individueel zijn door alle spelers stappen gemaakt, om in de tweede seizoenshelft meer op het samenspel te letten. De komende weken wordt hier verder aan gewerkt.
Laatste weekend van de voorjaarsvakantie op 5 maart, zal er tegen HHC (uit) gespeeld gaan worden.

foto gemaakt door Gerrit Snippert

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube