Nieuws

Quick’20 C1 verliest van ON

dinsdag 23 februari 2016 - C1


Quick’20 C1 speelde zaterdag (20-02-16) de lastige uitwedstrijd tegen Oranje Nassau uit Almelo. We wisten nog van de thuiswedstrijd dat ON een fysiek sterke ploeg had met een aantal goede voetballers in het team.

Ik had gekozen om met 2 centrale spitsen te spelen en met een diepe nummer 10 omdat we wat personele problemen hadden. De wedstrijd begon uitstekend voor ons. Na een diepe bal van Aaron op Jesse kwam Jesse door een geweldige actie schuin voor het doel, hij legde de bal af op Daan en die kon de bal in het lege doel schuiven, 0-1 na ruim 1 minuut. Daarna nog een vrije trap van Jesse die door Daan op de paal getikt werd en in minuut 18 een schot van Sam die voorlangs ging. De volgende aanval leverde de 0-2 op. Sam kwam op links door en gaf de bal voor, Jesse stond op de goede plek en hij scoorde heel beheerst, 0-2 na 24 minuten. Daarna geven we de voorsprong helemaal zelf weg want door 2 grote individuele fouten is de ruststand (totaal onnodig en onverdiend) 2-2.
In de rust aangegeven dat we de fouten weer moeten vergeten en door moeten gaan. We hebben nog 35 minuten om de wedstrijd te winnen en de kansen komen nog. Thijmen en Max Smit hadden wat kleine pijntjes en moesten kijken hoe het de tweede helft ging.
De tweede helft was ruim 5 minuten oud en hun spits krijgt een diepe bal door het centrum, hij scoort beheerst en brengt de stand op 3-2. Een domper voor ons want er was tot dan toe geen kans geweest. Nog weer 10 minuten later werd het nog erger want ON kwam op 4-2. Er brak een fase aan waarin we verder achter hadden kunnen komen maar dat bleef ons bespaard. ON bleef erg fysiek spelen en het werd toegelaten door de scheids. 13 minuten voor tijd maakte Sam vanuit het niets de aansluitingstreffer. We moesten nog 10 minuten spelen en we zouden nog kansen krijgen. Een afgekeurd doelpunt volgde nog van wederom Sam, die blijkbaar de bal uit de handen van de keeper getikt zou hebben!! En een vrije trap van Jesse die door een arm geblokt werd in de 16 meter door een speler van ON mochten allemaal niet baten. Een totaal onnodige 4-3 nederlaag bij een goede ploeg.
Nadien was het de wonden likken en kijken hoe iedereen er fysiek opstond. Het was erg zuur dat we deze wedstrijd verloren. Maar als je de doelpunten zo weggeeft dan is het lastig om te winnen. Nu moeten we weer vooruit kijken en dan wacht volgende week de bekerwedstrijd tegen Lelystad. En op 12 Maart wacht de topper tegen ATC’65 (die knap wonnen van GVAV). We staan nog steeds bovenaan maar het gaatje met ATC’65 is geslonken tot 2 punten.
Man of the match: Jesse
Scoreverloop:
1’Daan (Jesse) 0-1, 22’ Jesse (Sam) 0-2, 24’ 1-2, 35’ 2-2, 40’ 3-2, 52’ 4-2, 57’ Sam (Joris) 4-3

Stand bovenin:
Quick ’20 C1 15-36
ATC ’65 C1   15-34
GVAV C1 15-31
ON 14-27

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube