Nieuws

Persoonlijke fouten nekken Quick’20 C6

zaterdag 20 februari 2016 - C6


De eerste verliespartij sinds tijden! Ook nog eens ons ongeslagen thuisrecord kwijtgeraakt. Een dramatische nederlaag, uitgerekend tegen ATC ’65. Onnodig ook nog.
Statistieken
Einduitslag: 1-4
Ruststand: 0-1
Scheidsrechter: Mees Berends
Vlagger Quick: vader van Nick
Afwezig: Sam (gestopt)
Wissels eerste helft: Joost, Dirk en Huub
Wissels tweede helft: Pim, Thijs N. en Twan (Twan kwam er 12 minuten voor tijd weer in voor de geblesserde Thijs o. W.)
Verslag 1e helft
Een mooie open wedstrijd waarbij Quick overduidelijk de dominerende ploeg was. Binnen 5 minuten hadden we al drie kansen voor Thijs o. W., Benk en Maarten. Even later ging ook de vrije trap van Maarten er niet in. Pas in de 17e minuut kreeg ATC de eerste kans en dat was gelijk een grote, maar gelukkig tikte de spits de bal over het doel. Daarna weer kansen voor Thijs o. W. en Twan. Vervolgens weer een grote kans voor ATC maar Jord redde prima.
Tussendoor hadden we ook zomaar een penalty kunnen krijgen toen de verdediger van ATC tot tweemaal toe Maarten aantikte binnen de zestien. De scheidsrechter aarzelde maar floot uiteindelijk toch niet. Ook zijn beslissing in de 23e minuut werd niet begrepen, toen een speler van ATC geblesseerd op de grond lag. Iedereen dacht dat er een scheidsrechtersbal zou worden gegeven maar in plaats daarvan kreeg ATC een vrije trap. De bal werd op links gespeeld en de voorzet die daarop volgde vloog per ongeluk over Jord heen het doel in: 0-1. Mazzelgoal, volkomen tegen de verhouding in.
In de eerste helft konden we dat helaas niet meer rechtzetten, ondanks kansen voor Nick (2x), Maarten en Thijs o. W
Verslag 2e helft
In de 2e helft zette ATC ons onder druk en was de dominerende ploeg. Dat leidde in de 42e minuut bijna tot een doelpunt, maar Ivo haalde de bal van de lijn. In de tegenstoot kregen wij een corner. Deze werd genomen door Thijs o. W., Huub sprong de lucht in en zette zijn hoofd ala Jan Vennegoor of Hesselink tegen de bal. De keeper was kansloos: 1-1.
We geloofden er weer in en nu was het Quick dat weer kansen crëerde. Maar de schoten van Nick, Thijs o. W. en Maarten gingen er niet in.
Een toen kwam dat beslissende moment in de 58e minuut. Eén onachtzaamheid achterin, Noah kreeg de bal van Jord en wilde hem terugpassen maar de bal was te kort. De spits van ATC zat er goed tusen en kon simpel binnentikken: 1-2.
Toch was er nog genoeg tijd om te repareren maar dat bleek ijdele hoop. Een minuut na de goal kreeg ATC een corner, de bal werd prachtig ingekopt: 1-3. Het moet gezegd, een mooie goal. De wedstrijd was zo goed als gespeeld, al kregen Nick en Twan nog kansen.
In de slotminuut werd het door een fout van ons ook nog eens geflatteerd 1-4.
Samenvattend: een gemiste kans om de punten in eigen huis te houden. Maar dat is het verschil tussen de 4e en 3e klasse. Leermomenten zullen we maar zeggen. Volgende week is een inhaal/beker weekend, dus geen wedstrijd en de week daarop gaat de wedstrijd ook niet door, deze moet worden verplaats i.v.m. vakantie.
Man van de wedstrijd: Huub.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube