Nieuws

Carnavals zaalvoetbaltoernooi Zaterdaggroep en Fabri

maandag 15 februari 2016 - Jeugd


Ik werd wakker en dacht HOERA, ik mag met Carnavalskleding naar de voetbal!

Toen ik in de sporthal van het Thij College kwam heeft papa mij ingeschreven bij de Cowboys. De zaal was mooi versierd en de kinderen (en ouders) waren veelal verkleed. Wij mochten 7 minuten voetballen per wedstrijd. De teams hadden allen leuke namen zoals Cowboys, Indianen, Clowns, Zorro’s, Boefjes, Quickies etc…. In de pauze kregen wij een pakje drinken. Rond 11.45 uur kwam de stadsprins Bartholomeus. Hij reikte de 1e prijs, een Carnavalesk Lowietje, uit aan de Turtels. Verder was er een prijsje voor de mooist verkleedde voetballer, een mooie bal, voor Thomas Kamphuis. Helaas zijn wij tweede geworden en mijn vriendje Julian en ik vonden dat niet leuk! Bij de uitgang kregen we ook nog een zakje chips. Ik vond het erg gezellig.

Groetjes,
Quin Semmekrot

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube