Nieuws

Afsluiting BOS-scheidsrechterscursus

maandag 15 februari 2016 - Algemeen


Vrijdagavond 12 februari is de BOS-scheidsrechterscursus afgesloten met een examen voor de deelnemers.

17 Cursisten, waarvan vier van de Esch hebben de afgelopen periode op vier vrijdagavonden deze cursus gevolgd. De cursusleider Hans Olde Olthof van de KNVB heeft deze cursus op een prettige wijze gegeven. De eerste twee avonden waren praktijkavonden hoofdzakelijk op het veld. De twee laatste avonden waren theorieavonden, waarin hoofdzakelijk de spelregels en spelsituaties via video werden uitgelegd.

Vanaf half november hebben de cursisten op zaterdag D-wedstrijden gefloten onder begeleiding van de praktijkbegeleiders Jan Teussink, Maurice Govers, Dick van Benthem en Benno Smidt.

Na afloop van het examen, met 17 geslaagde scheidsrechters, werd het diploma en de scheidsrechtersbadge uitgereikt door Bjorn Kuipers en Hans Olde Olthof. Bjorn Kuipers had voor elke scheidsrechter een getekende gele en rode kaart. De scheidsrechters van Quick’20 ontvingen een scheidsrechters outfit van de vereniging.

De geslaagden zijn:
* van De Esch: Brent Agterbos, Jesse Brilhuis, Max Hesselink en Elmar van der Hooft
* van Quick’20: Haike Grondman, Daphne Hellegers, Bouke Kamphuis, Willem Kamphuis, Wout Loohuis, Bas Nijhuis, Thijs Olde Weghuis, Hans Peter Petersen, Bjorn Tulp, Deniz Turan, Stan Jonker en  Noah Harink

VAN HARTE PROFICIAT ALLEMAAL!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube